ÓČKO
StoryEditor

Viac súčasnej hudby v HD kvalite s ÓČKOm

15.05.2019, 11:19
Autor:
TSTS
Stanica O sa dohodla na spolupráci so Slovenskou asociáciou pre káblové telekomunikácie.

Stanica O spustila HD verzie svojich televíznych staníc na začiatku roka. Slovenský divák tak má príležitosť vidieť svoje obľúbené klipy, rozhovory s umelcami, hudobné reportáže a ďalšie relácie vo výrazne lepšej kvalite obrazu, ktorý je jasnejší, ostrejší a má reálnejšie farby vďaka päťnásobne väčšiemu množstvu bodov než pri štandardnej kvalite SD.

K trojici existujúcich kanálov sa v januári 2019 pridal nový žánrový kanál Stanice O s názvom ÓČKO BLACK tiež v HD kvalite. ÓČKO BLACK reaguje na nový trend v hudbe, kedy hip-hop žáner zásadne ovplyvňuje hudobnú scénu vo svete a čoraz viac aj na česko-slovenskej scéne. Stanica je tvorená play-listovými reláciami. Medzi hlavnými je napr. ÓČKO Black list – Latino, zameraný na latinsko-americkú black music alebo Roots, ktorá sa zas venuje soulu, reggae, funku a RnB.Stanica O a Slovenská asociácia pre káblové telekomunikácie (SAKT) sa dohodli na princípoch a podmienkach spolupráce pre členov SAKTu
„Sme veľmi radi, že sa nám doterajšiu úspešnú spoluprácu s Óčkom pre našich členov SAKTu podarilo rozšíriť aj o nový atraktívny hudobný počin na slovenskom a českom trhu – Óčko Black HD. Stanica je určená pre fanúšikov slovenskej, českej, ale aj svetovej hip-hop scény. Zároveň sme s potešením privítali informáciu o prechode vysielania kanálov skupiny Óčko do moderného HD formátu. Všetky tieto zmeny vyústili do podpisu novej dohody medzi našimi organizáciami. Veríme, že v podobnom duchu budeme môcť v budúcnosti podporiť ďalšie nové kanály či novinky kanálov Óčko,“ povedal na margo dohody zástupca SAKT, Vlastimil Lakatoš.

HD vysielanie Stanice O sa týka kanálu ÓČKO – najväčšej hudobnej stanice poskytujúcej súčasnú hudbu, zábavu, lifestylové relácie; ÓČKO STAR – stanice zameranej na najväčšie hity od osemdesiatych rokov po súčasnosť a ÓČKO EXPRES – stanice s najaktuálnejšou hudbou bez kompromisov a balastu.

Hudobná stanica ÓČKO, ÓČKO STAR, ÓČKO EXPRES a ÓČKO BLACK sú súčaťou multimediálnej skupiny MAFRA.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 12:30