StoryEditor

Seriál Stranger Things dostane pokračovanie

07.10.2019, 09:01
Autor:
pzpz
Netflix to potvrdil krátkou ukážkou, ktorou prezrádza, že sa dej presunie mimo mesta Hawkins.

Populárny seriál z dielne Netflixu s názvom Stranger Things pokoril treťou sériou niekoľko rekordov. Americký sci-fi seriál sa stal podľa portálu Engadget po štyroch dňoch od premiéry najsledovanejším programom akéhokoľvek druhu na streamovacej službe Netflix.

Seriál pri spustení 4. júla sledovalo dokopy 40,7 milióna domácností a za prvé štyri dni si pozrelo všetkých osem epizód tretej série 18,2 milióna divákov (na Netflixe vychádza celá séria naraz).

Po úspešnej sérií diváci očakávajú pokračovanie, ktoré bolo naznačené v poslednej epizóde tretej série. Dej by sa mal presunúť mimo Hawkinsu a Netflix krátkou ukážkou potvrdil, že sa fanúšikovia môžu tešiť na ďalšie dobrodružstvo. 

Zatiaľ nie je stanovený žiadny oficiálny dátum uvedenia štvrtej série. Zahraničné médiá uvádzajú, že by to mohlo byť ešte tento rok, alebo začiatkom budúceho roka. 

Známy sci-fi seriál sa odohráva vo vidieckom meste Hawkins v Indiane začiatkom 80-tych rokov 20. storočia. Hlavnú úlohu v ňom zohrávajú štyria kamaráti Mike, Will, Dustin a Lucas. Príbeh začína v inštitúcii Hawkins National Laboratory, ktorá sa oficálne zaoberá vedeckým výskum pre USA, ale v skutočnosti robí experimenty na ľuďoch.  Z nedbalosti sa im podarilo vytvoriť dimenziu zvanú "Upside Down", ktorá začne vplývať na nič netušiacich obyvateľov Hawkinsu.

01 - Modified: 2019-09-11 14:54:53 - Feat.: 0 - Title: Veľké porovnanie cien: Na trh prichádza Apple, oplatí sa ešte Netflix?
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 14:05