Spektrum
StoryEditor

Na stanici Spektrum štartuje siedma séria seriálu Utajený šéf

13.05.2020, 17:25
Autor:
redred
Ide o jeden z najúspešnejších svetových televíznych formátov.

Stanica Spektrum prináša svojim divákom v poradí už siedmu sériu úspešného seriálu Utajený šéf, v ktorom sa najvyšší šéfovia a majitelia firiem, zamaskovaní a so zmeneným menom, rozhodnú zaradiť do bežného chodu ich firmy. Snažia sa tak zistiť, čo si radoví zamestnanci myslia o svojom šéfovi, prípadne či sú spokojní s platom, pracovnou pozíciou alebo firemnou kultúrou. Zároveň tak dostanú možnosť vyskúšať si na vlastnej koži prácu a povinnosti zamestnancov, ktoré sami zaviedli. 

Televízna stanica bude seriál vysielať každý deň o 17:35 hod. 

Reality šou Undercover Boss, ktorá patrí medzi najúspešnejšie svetové formáty, uviedla pod lokalizovaným názvom Utajený šéf vo svojej jesennej vysielacej sezóne aj televízia Markíza. Na slovenských obrazovkách sa objavila po prvýkrát, česká Nova uviedla svoju verziu reality šou pod rovnakým názvom v roku 2018. 

Príbehy siedmej série

Nader Masadeh, CEO a prezident podniku Bufallo Wings & Rings, sa hneď v prvej časti siedmej série bude musieť popasovať  s nezhodami s temperamentným manažérom jednej pobočky, ktorý ani netuší, že do konfliktu prichádza so svojím najvyšším nadriadeným. Vyhrotí sa situácia až do prepúšťania?

Sam Dushey, Prezident a CEO spoločnosti Shoppers World, ktorú ešte v roku 1930 založil jeho starý otec, sa snaží spoločnosť čo najrýchlejšie rozvíjať a posúvať ďalej. Avšak najprv sa musí presvedčiť o tom, že všetko v nej funguje ako má. Preto sa zamaskovaný dostane do jednej z pobočiek, kde sa stretne so zamestnankyňou, ktorej počas ôsmich rokov nebol zvýšený plat, či so zamestnankyňou, ktorá bola napadnutá slzným sprejom, keď sa snažila zabrániť krádeži. A rozhodne táto krádež nebude poslednou, s ktorou sa Sam v prestrojení stretne.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 21:52