TV Nova
StoryEditor

Dôvodom tragédie v českej Zámene manželiek bolo vydieranie, tvrdí polícia

27.08.2020, 15:50
Autor:
redred
Účastník reality show, ktorý zomrel pri nakrúcaní, sa stal podľa polície obeťou vydierania.

Českú reality show Výměna manželek, ktorú vysiela televízia Nova a je populárna aj u nás, zasiahla v polovici augusta tragédia. Jeden z účinkujúcich počas natáčania spáchal samovraždu. Televízia epizódu, v ktorej muž účinkoval, neodvysielala.

Podľa portálu iDNES.cz sa stal 42 ročný policajt zo Slavkova obeťou vydierania. „Opavskí kriminalisti obvinili konkrétnu osobu z prečinu vydierania,“ potvrdila hovorkyňa moravskosliezskej polície Pavla Jiroušková. Koho konkrétne polícia obvinila, hovorkyňa neuviedla, za vydieranie mu však hrozí štvorročné väzenie.

Podľa zistení iDNES.cz účastníka show vydieral jeden z členov štábu, ktorý reality show pripravoval. Zrejme sa jednalo o kameramana externej firmy, ktorú si televízia na natáčanie relácie najala. Policajt po sebe zanechal listy na rozlúčku, ktoré môžu ozrejmiť dôvody samovraždy.

Markíza, sesterská televízia Novy, počas leta tradične vysiela premiérové vydania českej relácie Výměna manželek, v minulosti vysielala aj slovenskú verziu pod názvom Zámena manželiek. V jesennej štruktúre s touto reláciou nepočíta.

01 - Modified: 2020-08-27 13:23:54 - Feat.: 0 - Title: Týždeň v médiách: Smrť pri natáčaní v českej Zámene manželiek. Bude to koniec reality šou? 02 - Modified: 2020-08-19 11:46:27 - Feat.: 0 - Title: Tragédia v českej Zámene manželiek. Jeden z účinkujúcich spáchal samovraždu
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. máj 2024 21:52