StoryEditor

Koleso šťastia sa vracia na obrazovky. Moderátorom bude Lukáš Adamec

10.07.2016, 09:56
Autor:
khkh
Televízia Markíza spustí po kvíz šou Dobre vedieť! ďalšiu súťažnú reláciu.

Víťaz speváckej šou SuperStar a Tvoja tvár znie povedome Lukáš Adamec bude moderovať novú súťažnú šou televízie Markíza Koleso šťastia. Jeho spolumoderátorkou sa stane Alžbeta Ferencová, tanečnica a speváčka z dievčenskej skupiny Foursomeone.

"Koleso šťastia si pamätám ešte z detstva a úlohu moderátora som prijal s rešpektom, ale v prvom rade s veľkou radosťou. Počas nakrúcania je výborná nálada, verím, že diváci sa budú baviť tak ako my," povedal Adamec pre TV Markíza.

Reláciu s rovnakým názvom vysielala od roku 1994 Slovenská televízia. Jej hlavným moderátorom bol Jozef Pročko. V relácii sa lúštila tajnička a vyhrávali sa jednoduché ceny. 

Televízia Markíza počas svojho dvadsaťročného vysielania odvysielala množstvo relácii, v ktorej si diváci mohli nielen overiť svoje vedomosti, ale aj vyhrať.

Pred niekoľkými rokmi bola u divákov Markízy desať rokov v obľube kvízová šou Pokušenie s moderátorom Michalom Ďurišom, ktorého neskôr vystriedal Dodo Dúbravský. Po rokoch Pokušenie nahradil kvíz Pokúšaj s Romanom Juraškom. Diváci v ňom spolupracovať prostredníctvom SMS otázok.

Každý pracovný deň vysielala Markíza aj telefonickú súťaž Hádaj na čo myslím s Katkou Durcovou a Dagom Palovičom. V začiatkoch vysielania Markízy mohli diváci vyhrať aj hádaním slov ukrytých v tajničkách v telefonickej súťaži Už to mám. Moderoval ju zosnulý Mário Klein.

TV Markíza

Mário Klein uvádzal spolu s Janou Hospodárovou aj Tivoli či Postreh, kde sa striedal s Martinou Bartošíkovou (Šimkovičovou), Janou Hospodárovou a Katarínou Durcovou.

Poobedňajšiu reláciu Hlavolamy moderovala Petra Bernasovská. Tá uvádzala aj Vrece plné peňazí.

Súťažné relácie Zázračný úľ, Zlatá baňa a Hviezda mala zopár rokov pod palcom Iveta Malachovská. Tá nedkôr moderovala aj zábavno-súťažno reláciu Hodina pravdy.

TV Markíza

V relácii Zázračný úľ asistoval Ivete Malachovskej aj Daniel Krajcer.

Milionárske kreslo a zlatý Bruchala

Horúce kreslo v celosvetovom fenoméne Milionár predstavila Markíza v roku 2000 a kvíz pod taktovkou Martina Nikodýma sa vo vysielaní udržal celých sedem rokov.

Vo finančnej hre Zlaté vajce zas dva roky pôdobil Pavel Bruchala, ktorý po nej prešiel do podobného formátu s názvom Zlatý dážď.

01 - Modified: 2024-04-02 14:44:04 - Feat.: - Title: Veľkú Noc ovládlo Let´s Dance. Tanečná šou prilákala najväčšie publikum od roku 2011 02 - Modified: 2024-02-28 10:46:29 - Feat.: - Title: Vladimír Mužík nastupuje do vedenia CME. Zároveň zostáva šéfom MAFRA Slovakia 03 - Modified: 2023-09-25 10:43:58 - Feat.: - Title: Predvolebná debata Markízy: Šimečka zmenil názor. Televízia až do poslednej chvíle netuší, kto príde diskutovať 04 - Modified: 2023-07-18 11:17:41 - Feat.: - Title: Je to oficiálne. Novým generálnym riaditeľom Markízy bude Peter Gažík 05 - Modified: 2023-06-09 11:43:39 - Feat.: - Title: Hviezdy Ivety Ferencová a Germani aktuálne točia vlastné seriály v Chorvátsku
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
04. máj 2024 02:43