StoryEditor

Do Markízy prišlo na Deň otvorených dverí 28-tisíc divákov

20.08.2016, 18:16
Autor:
hrnhrn
Čakali na nich najväčšie herecké a moderátorské hviezdy televízie.

Deň otvorených dverí (DOD) prilákal v sobotu 20. augusta 2016 do areálu Markízy v Záhorskej Bystrici takmer 28-tisíc návštevníkov z celého Slovenska, aby s televíziou oslávili jubilejných 20 rokov od štartu vysielania.

DOD ráno slávnostne otvoril generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele. „Deň otvorených dverí je pre nás všetkých v Markíze každoročne veľkým sviatkom. Dnešok bol však skutočne mimoriadny, keďže sa niesol v duchu osláv 20. narodenín našej televízie," povedal Settele, ktorý je riaditeľom televízie od roku 2013.

"Je úžasné vidieť všetkých tých ľudí, ktorí zavítali do Záhorskej Bystrice a oslávili s nami toto okrúhle jubileum. Je to pre nás veľkou cťou a zároveň záväzkom robiť naďalej všetko pre to, aby bola Markíza najobľúbenejšou televíziou aj počas ďalších rokov,“ privítal ráno divákov generálny riaditeľ.

Divákov vítali hviezdy šou Tvoja tvár znie povedome Andrej Bičan a Viktor Vincze, ktorí boli zamaskovaní za Petra Nagya a Enrique Iglesiasa.

Obrovský záujem mala už tradične autogramiáda hercov z pôvodných seriálov Búrlivé víno, Horná Dolná, ako aj z blížiacej sa komediálnej novinky Atletiko Cvernofka. Nechýbali ani moderátori a redaktori z markizáckych relácií, reality šou Farma či súťažiaci zo šou Tvoja tvár znie povedome, ktorej druhá séria na Markíze odštartuje už v nedeľu 4. septembra 2016.

Na pódiu divákov zabávali Dara Rolins, Zuzana Smatanová, Celeste Buckingham, Lukáš Adamec s kapelou Horská Chata, Emma Drobná, Martin Harich, Dominika Mirgová, ale aj IMT Smile, Tubalatanka, La Gioia a Peter Bič Project.


01 - Modified: 2016-08-31 12:58:04 - Feat.: - Title: Od Ruska, Miku, cez Ťapákovú až po súčasnosť: Aký je príbeh televízneho lídra?
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 02:41