Attila navrhol v minulosti pre Pierre Baguette novú bagetu s názvom „Bagetejšn“.
StoryEditor

Attila Végh stratil ďalšieho sponzora. Známej bagetérii prekážali jeho vulgárne vyjadrenia

20.04.2024, 00:32

Športovec poskytol ešte minulý týždeň pre CNN Prima News rozhovor, v ktorom sa nekontrolovateľne pustil do svojich hejterov.

Attila Végh ešte minulý týždeň poskytol rozhovor pre českú spravodajskú televíziu, V takmer 20 minútovom videu sa s moderátorom bavili hlavne o jeho športovej kariére, no v záverečnej časti debaty sa MMA zápasník rozčúlil aj nad množstvom hejtu, ktorý sa na neho spustil po verejnej podpore jedného z prezidentských kandidátov.

„Pre mňa je Peter Pellegrini sympatický, poznám ho cez televíziu, vie sa vyjadrovať. Má moje sympatie. Toho druhého gadža som v živote nepočul, neviem, že aj existuje," vyjadril sa Attila Végh. 

"Každý si môže natočiť svoj názor, to je jeho vec. Nemôže mi však hovoriť, že som vybitý, zapredanec, že dúfam, že ťa Karlos dobije. Že ma nenávidí. Tak má nenáviď, tak môžeš mi oblízať vajcá a choď kam chceš! Takí ľudia má nezaujímajú … Za mňa sú tí ľudia stratení a zdechliny, dobil by som ich všetkých, všetkých, ktorí sa do mňa púšťajú,“ pokračoval.

Luďom vadilo, že sa aktívne zapojil do politickej kampane pred prezidentskými voľbami. A práve strata jeho apolitickosti prekážala aj značke Renault, ktorá po jeho politickej agitácii od sponzorskej spolupráce so športovcom odskočila. 

image

Attila Végh prichádza kvôli podpore prezidentského kandidáta o komerčného partnera

Teraz má zas pre Végha jeho nekontrolovateľný prejav v rozhovore v CNN Prima News ďalšiu nepríjemnú dohru. Z jeho sponzorovania vycúvala ďalšia značka.

image

Problémom boli jeho vyjadrenia.

„Naša spoločnosť je, bola a vždy bude striktne apolitická. Zároveň v plnej miere rešpektujeme všetky osobné práva zaručené Ústavou Slovenskej republiky, vrátane slobody prejavu, a to bez ohľadu na to, či sa s ním ako firma stotožňujeme alebo nie. Čo ale považujeme za nemenej dôležité je dodržiavanie kultivovanosti prejavu na verejnosti. O to viac, ak ide o známu osobnosť, akýmkoľvek spôsobom spojenú s našou značkou. Spoluprácu s pánom Véghom neplánujeme predlžovať,“ informovala spoločnosť Pierre Baguette Original, ktorá to oznámila aj na sociálnych sieťach.

image

Attila navrhol v minulosti pre Pierre Baguette novú bagetu s názvom „Bagetejšn“.

Bojovník MMA patrí medzi najvplyvnejších slovenských influencerov s množstvom komerčných spoluprác. Napríklad jeho účet na instagrame sleduje viac ako 400 tisíc followerov. Do jeho portfólia patria značky ako DOXXbet, Harmasan, Mercedes, Tiger a množstvo ďalších.

Zaujímavosťou je, že práve v rozhovore pre CNN Prima News, kde sa rozhorčoval nad negatívnymi komentármi a množstvom hejtu, sedí práve v bielom tričku, na ktorom má logá niekoľkých firiem, ktoré ho sponzorujú. Pokojne by sa tak mohlo stať, že po takýchto vyjadreniach sa ku Pierre Baguette Original môžu pridať aj ďalšie spoločnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 13:56