Oĺga Dúbravská, TA3
StoryEditor

Z ta3 odchádza Oľga Dúbravská. Prijala ponuku z politiky

02.05.2024, 14:44
Autor:
redred

Nastúpiť by mala do kancelárie podpredsedu vlády pre plán obnovy a znalostnú ekonomiku Petra Kmeca.

Dúbravská nastúpi na pozíciu riaditeľky odboru komunikácie a aplikácie behaviorálnych princípov.

Šéfka komunikácie a strategického rozvoja TA3 Oľga Dúbravská končí svoje pôsobenie vo vedení TA3. Podľa informácií Omediach.com má v najbližších dňoch nastúpiť do kancelárie podpredsedu vlády pre plán obnovy a znalostnú ekonomiku Petra Kmeca. Mala prijať ponuku na pozíciu riaditeľky odboru komunikácie a aplikácie behaviorálnych princípov.  

"Áno, prijala som túto ponuku, ktorú vnímam ako kontinuálne pokračovanie mojej profesnej kariéry v oblasti komunikácie, s ktorou mám bohaté skúsenosti v riadiacich pozíciách vo viacerých médiách," reagovala pre Omediach.com Dúbravská a zároveň dodala: "S televíziou TA3 sa mi lúči ťažko, pretože to bola takmer 4 roky spolupráca so skvelými ľuďmi, ale na druhej strane verím, že rovnako skvelý tím ma čaká aj na novom pôsobisku pod vedením Petra Kmeca. Práve on je tou osobou, ktorú vnímam veľmi pozitívne a teším sa na spoluprácu s úradom pod jeho vedením. Navyše plán obovy je aktuálna a veľmi dôležitá celospoločenská téma, ktorá sa dotýka nás všetkých a vyžaduje kvalitnú a proaktívnu komunikáciu." 

Oľga Dúbravská vyštudovala UKF v Nitre odbor manažment kultúry a turizmu v aprobácii s nemeckým jazykom. V médiách pôsobí viac ako 20 rokov, pričom za ten čas pracovala pre TV Markíza, RTVS, OUR MEDIA SR a naposledy ako riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja v spravodajskej ta3.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. máj 2024 08:09