StoryEditor

Sme realisti, poznáme naše rozpočty aj kapacity a vieme, že Voyo sa nemôže porovnáť so svetovými hráčmi

29.03.2023, 17:35

Programová riaditeľka Markízy a Novy Silvia Majeská v rozhovore pre Stratégie hovorí o najúspešnej lokálnej streamovacej službe.

Ako spoznávajú predplatiteľov?

Aké programy chystajú?

A kam chcú Voyo posunúť do dvoch rokov?

Dokáže Voyo konkurovať svetovým gigantom? 

Ohlásili ste, že prichádzate na Voyo s viac ako desiatimi originálnymi projektmi. Okrem veľkého budgetu to chce asi aj veľkú odvahu ísť takto masívne do boja so svetovými streamovacími platformami. Na Slovensku máme v ponuke minimálne päť silných hráčov. Veríte, že touto ponukou im dokážete plnohodnotne konkurovať?

Sme realisti a uvedomujeme si, že s našimi finančnými rozpočtami a výrobnými kapacitami sa nemôžeme porovnávať s celosvetovými hráčmi, ale o to sa ani nesnažíme. Plne sa sústreďujeme na našu stratégiu, a tou je ponúkať najlepší lokálny originálny obsah a zároveň byť najúspešnejšou a najobľúbenejšou lokálnou streamovacou platformou na trhu. O tom, že sme na dobrej ceste svedčí aj fakt, že sme už na Slovensku a v Česku pokorili hranicu 500 000 predplatiteľov.

Keď sa vám dostane do rúk zaujímavý scenár a rozhodnete sa, že do projektu idete, akým postupom dospejete do rozhodnutia, že projekt bude "len" ako Voyo Originál alebo sa objaví tak na Voyo, ako aj v televízii?

Nevyhodnocujeme scenáre a projekty tým spôsobom, že tento je vhodný do televízie a tento ´iba´ na Voyo. Chceme prinášať tú najlepšiu a najkvalitnejšiu lokálnu tvorbu pre obidve médiá. To znamená, že Voyo neobsahuje projekty, ktoré by nemali potenciál uspieť v lineárnej televízii a naopak, projekty, ktoré vysielame v televízii majú rovnakú šancu zabodovať aj na Voyo.

Tým, že na Voyo ponúkame aj televízny obsah v exkluzívnych predpremiérach, tak vidíme, že dosahuje výrazný úsp...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 03:06