StoryEditor

Kto vyhral Cirkulátor 2006?

05.12.2006, 23:00

V štúdiu Divadla Andreja Bagara v Nitre sa večer 30. novembra 2006 uskutočnil galavečer pri príležitosti vyhlásenia výsledkov 2. ročníka medzinárodnej súťaže reklamnej tvorby študentov katedier masmediálnej komunikácie a reklamy - Cirkulátor 2006.

Príležitosť súťažiť dostali aj študenti katedier podobného zamerania nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia. Odborná porota vyberala z celkového počtu 171 prihlásených prác, dbala nielen na kvalitu, originalitu a kreativitu jednotlivých prác, ale aj reálne použitie v praxi. Súťaž zorganizovala Filozofická fakulta Univerzity Konštan¬tína Filozofa v Nitre.

V špeciálnej kategórii Skupinový projekt (len pre študentov FF UKF v Nitre) zvíťazili dva tímy v zložení Matej Masár, Zuzana Hlavatá, Timea Glázerová, Silvia Šourková a Filip Kevély, študenti 2. roč. s projektom pre Centum komunitného rozvoja a druhý tím Tomáš Juríček, Ivan Greguš, Zuzana Sarová, Katarína Paštiaková a Martin Vacho, študenti 1. roč. s projektom pre Detskú psychiatrickú liečebňu Hra.

V kategórii Alternatívne formy reklamy neboli udelené žiadne nominácie a v kategóriách Multimediálne formy reklamy a Reklamná fotografia porota víťazov nevyhlásila.

Porota aj tento rok udelila špeciálnu cenu, ktorú získali študenti 1. roč. Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre, Kristína Prablesková, Barbora Valentová, Martina Trginová, Roman Weis a Iveta Baráneková za skupinový projekt „2 % pre Úniu nevidiacich a slabozrakých Slovenska“.

                                                                    Výsledky súťaže Cirkulátor 2006

 Kategória  Víťaz  Univerzita  Názov práce
 Reklamný text - slogan  Michal Hornický, Jozef Mikulášik  1. ročník UKF v Nitre  Cyklus-Z druhej strany
 Logo - značka  Markéta Adamíková  3. ročník UTB v Zlíne  Logo pre spoločnosť Flexibuild
 Zvuková reklama  Marcela Divínová  5. ročník UTB v Nitre  30 dkg svpbody
 Audiovizuálna nekomerčná reklama  Slavomíra Fáziková, Igor Petrík  4. ročník UKF v Nitre  Nezastavuj
 Printová nekomerčná reklama  Michal Hornický, Jozef Mikulášik  1. ročník UKF v Nitre  Rubikova kocka (z cyklu Z druhej strany)
 Audiovizuálna komerčná reklama  František Czaner  4. ročník UKF v Nitre  Spot pre workshop o službe EDGE pre Orange
 Printová komerčná reklama  Filip Kuzmín  3. ročník UKF v Nitre  Plágát pre noviny MY

Zdroj: Zuzana Ričányová, Stratégie

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 17:54