StoryEditor

Mototechna vstupuje na slovenský trh

18.01.2013, 11:07
Prvá slovenská pobočka Mototechny bola otvorená v Bratislave.

 

Značku Mototechna na jeseň 2012 oživila spoločnosť AAA AUTO. V Českej republike za prvý štvrťrok existencie predala už 350 vozidiel. Mototechna predáva zánovné vozidlá so zárukou výrobcu, ponúka servisné služby a predaj náhradných dielov s možnosťou využitia finančných produktov k nákupu vozidiel.

 

"V prvej fáze Mototechna na Slovensku ponúka 150 zánovných vozidiel. Tie budú k dispozícii postupne všade tam, kde má pobočku AAA AUTO. Po Bratislave budú nasledovať pobočky Mototechny v Žiline, Nitre, Košiciach a ďalších dvoch mestách podľa aktuálnej situácie na trhu, "uviedla generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová. Mototechna bude ponúkať autá zánovné, spravidla tzv referenčné s maximálne 30 tisíc najazdenými kilometrami a vekom do dvoch rokov, väčšinou s minimálne dvojročnou zárukou.

 

AAA AUTO zároveň rozšíri sieť pobočiek Mototechny v Českej republike. "V blízkej dobe sa ponuka Mototechny objaví v Brne, Zlíne, v Českých Budějoviciach, Plzni, Sokolove, Ústí nad Labem, Kolíne a Košiciach," dodala Topolová. V súčasnej dobe už Mototechna funguje v Prahe a na Kladne.

Zdroj: Stratégie

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 02:15