StoryEditor

Marketingový expert Peter Fisk bude v Bratislave hovoriť o inovatívnych značkách v CEE

19.06.2013, 13:08
Fisk sa pridá ku Kenovi Segallovi, Jeffovi Groutovi a ďalším osobnostiam na prestížnom fóre Big Ideas for CEE v októbri v Bratislave.

Peter Fisk, ktorý sa dlhodobo venuje téme inovatívnych značiek, vystúpi na prestížnom fóre Big Ideas for CEE v októbri v Bratislave. Britský marketingový expert, ktorého knihy vyšli v desiatkach prekladov, sa pridá ku Kenovi Segallovi, Jeffovi Groutovi a ďalším piatim výnimočným osobnostiam.

Peter Fisk sa venuje marketingu už od začiatku 90-tych rokov. Začínal ako marketingový špecialista v tom čase najväčšej leteckej spoločnosti British Airways. Keď spoločnosť opustil, vydal sa na dráhu konzultanta, ktorý pomáha pochopiť rýchlo sa meniace trhy a učiť sa od novej generácie biznisu.

Je autorom bestselleru “Creative Genius” a štyroch ďalších kníh, v ktorých kombinuje najzaujímavejšie nápady, nové postupy a skúsenosti z praxe. Jeho diela boli preložené do desiatok jazykov vrátane češtiny, v ktorej vyšlo jeho "Staňte sa marketingovým géniom". Aktuálne pripravuje knihu Gamechangers – Meniči hry, ktorá sa venuje téme nastupujúcich značiek na rôznych trhoch od leteckých spoločností cez banky až po ťažký priemysel.

Jeho prezentácia Meniči hry v strednej a východnej Európe, s ktorou vystúpi na Big Ideas for CEE, je o novej generácii značiek, ktoré menia trhy v našom regióne. Hovorí o tom, že byť lepším či lacnejším nestačí, nemôžete vyhrať napodobňovaním alebo malými rozdielmi. Nová generácia značiek a biznis inovácií myslí vo veľkom a odlišne.

Stratégie už čoskoro prinesú exkluzívny rozhovor s Petrom Fiskom.

O fóre Big Ideas for CEE budeme prinášať ďalšie informácie.

 

Big Ideas for CEE je pravidelné dvojdňové stretnutie spíkrov z celého sveta s podnikateľskou elitou a vrcholovými manažérmi krajín strednej a východnej Európy. Svoju históriu začalo písať v roku 2011. Tento rok sa uskutoční 17. a 18. októbra 2013 v priestoroch Hotela Radisson BLU Carlton v Bratislave. „Na podujatí vystúpi spolu osem osobností z oblasti obchodu, manažmentu, športu, či umenia, ktoré dokázali premeniť príležitosť na úspech a problémy na nové naštartovanie. Sme pres­vedčení, že tak, ako pomohli globálnym korporáciám, môžu byť zdrojom inšpirácie, nových myšlienok a nápadov aj pre tých, ktorí prídu na naše podujatie,“ hovorí manažérka projektu Big Ideas for CEE, Karolína Kubelová.

 

Exkluzívnym mediálnym partnerom fóra je vydavateľstvo Ecopress. Podujatie sa uskutoční v priestoroch Hotela Radisson BLU Carlton.

Zdroj: mia

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 08:12