StoryEditor

Agentúra Grape PR bude robiť pre reťazec Billa

08.01.2015, 10:11
Grape PR bude v roku 2015 poskytovať obchodnému reťazcu Billa komunikačné poradenstvo v oblasti public relations, CSR a marketingovej komunikácie.

Spoločnosť Billa uskutočnila koncom minulého roka výberové konanie na poskytovateľa služieb marketingového a komunikačného poradenstva. Na základe referencií a prieskumu trhu sa tendra zúčastnili štyri slovenské PR agentúry. Víťaznou sa stala ponuka spoločnosti Grape PR, ktorá bude v roku 2015 poskytovať obchodnému reťazcu Billa s.r.o. komunikačné poradenstvo v oblasti public relations, CSR a marketingovej komunikácie.

„Veríme, že tím agentúry Grape PR so svojimi viac ako 10-ročnými skúsenosťami v oblasti komunikácie bude pre nás silným strategickým partnerom,“ hovorí Oliver Vališ, riaditeľ marketingu spoločnosti Billa s.r.o.

„Značka Billa mi je osobne veľmi blízka, pretože patrím medzi jej dlhoročných zákazníkov. O to viac si vážim dôveru, ktorú nám spoločnosť Billa prejavila. Úprimne sa s celým tímom na túto spoluprácu tešíme,“ hovorí Richard Fides, Managing Director agentúry Grape PR. 

Zdroj: rm

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
02. máj 2024 18:46