StoryEditor

Krušovice otvoria vlastný pub. Vyzerať bude ako z kráľovských čias

04.02.2016, 15:42
Pivná značka otvorí vlastný koncept pivárne. Pripravuje Rakúsko-Uhorskú kuchyňu.

Krušovice plánujú otvoriť koncept vlastného brand pubu. Pôjde o piváreň, ktorá svojím interiérom a vybavením bude zobrazovať celý príbeh značky Krušovice. Príbeh značky by sme mali nájsť tak ako v názve aj v architektonickom a vizuálnom stvárnení a tiež v kuchyni. Tá má ponúkať špeciály priamo z kráľovského pivovaru Krušovice.

"Charakteru podniku prispôsobíme aj ponuku jedál, ktorá sa zameria na tradičné jedlá českej a rakúsko-uhorskej kuchyne," prezradil pre Stratégie Peter Kostický, brand manažér značky Krušovice. Celkový dizajn podniku bude vyjadrovať súčasnosť, ale zároveň má byť v ňom jasne cítiť kráľovský pôvod značky.

Či sa to tvorcom podarí naplniť, budeme môcť vidieť už v najbližších týždňoch. Prevádzka bude fungovať na Štúrovej ulici v centre Bratislavy. Vizuály, ako bude nový podnik s kráľovským nádychom z čias Rakúsko-Uhorska vyzerať, prinesieme čoskoro.  

Pod interným dizajnom sú podpísaní architekti Marek Bohunický a Janka Benková.  

Myšlienku kráľovského piva majú Krušovice aj vo svojich reklamných kampaniach. 

Ide tak o druhý prípad v poslednom období, kedy pivná značka otvára vlastný koncept pivární. Naposledy tak spravil Šariš, ktorý pripravil pivárne vo východniarskom štýle. Vizuálne reprezentujú východniarske hodnoty a prvý podnik nájdete v Košiciach.   

Zdroj: Erika Brindzová

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 01:04