StoryEditor

McCountry sa do ponuky McDonald´s vráti. Pri špeciálnych akciách

20.07.2015, 08:00
Slovenský McDonald's nezrušil bravčový burger McCountry natrvalo. Vráti ho v špeciálnych akciách.

Slovenský a český McDonald's už nemá v ponuke McCountry - burger, ktorý sa predával nepretržite niekoľko rokov. V budúcnosti sa však vráti späť. Pre Stratégie to potvrdil generálny riaditeľ McDonald's pre Českú republiku a Slovensko Tomasz Rogacz.

"McCountry je skvelý príklad produktu, čo bol pomerne úspešný, ale na druhej strane z prevádzkového hľadiska v kuchyni spôsoboval problémy. McCountry bude späť z času na čas pri špeciálnych akciách ako rotujúci produkt," hovorí Rogacz.

McCountry vyradili z ponuky pred niekoľkými mesiacmi. "Na konci minulého roka sme zjednodušili portfólio a odstrihli produkty, ktoré neboli veľmi úspešné, ale aj tie, čo ľudia oceňovali, no komplikovali hladký chod našich prevádzok," vysvetľuje Rogacz. McCountry bol jediný burger McDonaldu s bravčovým mäsom.

McDonald's čoskoro začne na Slovensku a v Česku testovať úplne nový koncept „reštaurácií budúcnosti“, vďaka čomu má byť kapacita portfólia a surovín úplne iná. O čom koncept bude, čo si chce McDonald's otestovať? Stratégie chystajú rozsiahly rozhovor s Tomaszom Rogaczom. Vyjde v čísle 7/2015, ktoré bude v predaju už onedlho.

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 17:48