Peter Štecko
StoryEditor

Medusa Group ohlasuje veľkú expanziu. S pivárňami

26.11.2013, 15:00
Majiteľ Medusa Group Peter Štecko hovorí pre Stratégie o pláne otvoriť pivárne po celom Slovensku.

Majiteľ skupiny Medusa Group Peter Štecko potvrdzuje expanziu do pivárenského segmentu. "Koncept pivární považujeme za vhodný spôsob rozšírenia našich aktivít v novom segmente. Zároveň to považujeme za najvhodnejšiu cestu, ako rozšíriť naše aktivity po celom Slovensku," povedal pre mesačník Stratégie.

Sieť pivární má byť otvorená do dvoch rokov.

Prvú informáciu priniesli Hospodárske noviny - Medusa Group už v apríli 2013 avizovala, že chce otvoriť 20 pivovarníckych reštaurácií v každom väčšom meste. Investícia má presiahnuť 10 miliónov eur.

V plánoch sa pokračuje, kvôli pivárňam v Medusa Group aktuálne centralizujú a štandardizujú postupy. "To je z môjho pohľadu najväčšia téma, ktorú považujem pre ďalšiu expanziu za zásadnú. Ak chcem napríklad do dvoch rokov otvoriť 20 nových pivární, tak musí všetko fungovať," uviedol pre Stratégie.

Medusa Group pri tvorbe konceptu pivární vychádzala z marketingového prieskumu, ktorý realizovala agentúra GfK. "Chceli sme postaviť ideálnu piváreň pre ľudí, takže sme sa ich museli opýtať, ako si to vlastne predstavujú. Nemohli sme sa spoliehať len na moju intuíciu. Vzhľadom na veľkosť projektu sme nápad museli verifikovať."

Kompletný rozhovor s Petrom Šteckom priniesli Stratégie 10/2013.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
04. máj 2024 06:41