Na foto zľava: Paula Ďuríková (SR), Silvia Jagošová (SR), Kateřina Sokolová (ČR), Denisa Dvončová (SR), Klára Vrtalová (ČR).
StoryEditor

Nahé modelky budú robiť reklamu pre Klenoty Aurum

16.03.2015, 09:53
Šperkárska firma Klenoty Aurum v apríli odštartuje prvú spoločnú kampaň pre český aj slovenský trh. Nahé modelky budú ozdobené len šperkami a hodinkami.

Novými tvárami siete Klenoty Aurum sa stanú Denisa Dvončová a Kateřina Sokolová, ktoré spolu s ďalšími troma modelkami nafotili prvú spoločnú česko-slovenskú kampaň Klenoty Aurum.

V minulosti boli tvárami kampane v Českej republike Simona Krainová či Taťána Kuchařová.

Česko-slovenská kampaň s Denisou Dvončovou a Kateřinou Sokolovou štartuje v apríli. Na Slovensku pôjde o prvú komunikáciu sieteKlenoty Aurum tvrdia, že sú najväčšou sieťou s ponukou šperkov a hodiniek na Slovensku, majú u nás 18 predajní.

Na foto zľava: Paula Ďuríková (SR), Silvia Jagošová (SR), Kateřina Sokolová (ČR), Denisa Dvončová (SR), Klára Vrtalová (ČR).

Toto fotenie bola pre mňa výzva. Je to pre mňa iný pocit fotiť sa nahá, keď som matkou. Mám väčšiu zodpovednosť. Bola som nervózna, ale všetko super dopadlo,“ Denisa Dvončová, víťazka celosvetového finále Elite model look

Fotenie pre Klenoty Aurum je prestížnou záležitosťou, značka má zabehnuté meno a je dlho na trhu. Inak by som na fotenie nahej kampane nepristúpila. Viem, že fotografie budú vkusné, nebudú vulgárne. Za prácou stojí skvelý tím a módny fotograf Braňo Šimončík, čo je záruka kvality,“ Kateřina Sokolová, česká modelka a Miss Českej republiky za rok 2007.

Zdroj: rm

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. máj 2024 04:00