Milan Krajniak
StoryEditor

»Posledný križiak« Krajniak zakladá nový konzervatívny web

15.04.2015, 13:15
Milan Krajniak rozbieha nový internetový projekt Konzervatívny výber.

Slovensko bude mať nie jeden, ale dva konzeravatívne weby. Najskôr oznámil vznik konzervativnydennik.sk, teraz sa pridáva "posledný križiak" Milan Krajniak. Oznámil to na svojom webe.

Jeho internetový denník sa bude volať Konzervatívny výber. Avizuje subjektívny pohľad na dianie, pôvodné texty, ale aj správy TASR a monitoring iných médií. Šéfredaktorom má byť Vladimír Pčolinský, o ktorom takto písal Plus 7 dní.

"Dlho sme s priateľmi kritizovali existujúce slovenské portály na internete, ako to robia zle. Hovorili sme o tom, že nám ponúkajú množstvo článkov, ktoré sa nám nechce čítať a naopak opomínajú veľa informácií, o ktorých by sme chceli vedieť. Potom sme diskutovali, či by sme to nevedeli robiť lepšie. A nakoniec sme si povedali, že to skúsime," uvádzajú zakladatelia Konzervatívneho výberu na webe.

Cieľom nového webu bude do konca roka presiahnuť mesačnú návštevnosť 300 tisíc RU. Konzervatívny výber bude fungovať v Krajniakovom vydavateľstve Kniha do ucha. "Sme mediálnym startupom. Fungujeme s minimálnymi nákladmi a veríme, že vďaka entuziazmu sa nám podarí vybudovať vydavateľstvo, ktoré bude zaujímavé aj pre investorov," tvrdí web.

Milan Krajniak bol podľa TASR v minulosti členom hnutia Nova Daniela Lipšica. "S Lipšicom úzko spolupracoval, hnutie Nova mal aj finančne podporovať," tvrdí TASR.

Zdroj: ik, TASR

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. máj 2024 17:02