Detská psychologička Jiřina Prekopová a moderátorka Adela Banášová. Foto SND/Alena KlenkováSND/Alena Klenková
StoryEditor

Adela Banášová bude mať ďalšiu reláciu

25.04.2013, 14:46
Predstaví sa "trochu inak" na TA3. Sľubuje svojráznych umelcov aj vynálezcov, a to pod hlavičkou Národného divadla. Pozrite si zvučku.

Na obrazovkách spravodajskej televízie TA3 sa bude objavovať Adela Banášová. Dlhoročná spíkerka Fun rádia a niekdajšia moderátorka SuperStar sa predstaví v relácii Trochu inak. Podľa tlačovej správy v spoločnosti "zaujímavých novátorov, rebelov, vynálezcov, svojráznych umelcov".

Trochu inak je pôvodný koncept Slovenského národného divadla. Banášová si raz mesačne na pôdu SND pozývala hostí, ktorí sú podľa anotácie "výnimoční svojou originalitou". Teraz sa program rozšíri z divadla aj na televízne obrazovky.

Televízny štart Trochu inak je naplánovaný na piatok 3. mája o 23:15 s reprízou v sobotu v hlavnom vysielacom čase o 20. hodine. TA3 bude následne prinášať šou Adely Banášovej vždy posledný v piatok v mesiaci. "S programom „Trochu inak v SND s Adelou Banášovou“ dostaneme aj pred televízneho diváka umelcov a zaujímavých ľudí nielen zo Slovenského národného divadla. Navyše, som presvedčený, že táto forma kultivovanej zábavy prispeje aj k posilneniu povedomia o naozaj pestrej palete aktivít, ktoré naša prvá scéna ponúka," vysvetľuje v tlačovej správe generálny riaditeľ SND Marián Chudovský, prečo začali spolupracovať s TA3.

SND považuje Trochu inak za úspešný projekt. Podľa riaditeľa Centra marketingu SND Daniela Rabinu sú vstupenky na predstavenie štandardne vypredané na niekoľko týždňov dopredu. "To, že sme neboli pod tlakom čísiel sledovanosti, dalo pravdepodobne priestor na vznik čara prirodzenosti, pre ktorú si program v krátkom čase obľúbilo množstvo divákov," tvrdí.

Banášovú predstaví TA3 svojim divákom už tento piatok v relácii Martina Strižinca Rozhovory cez polnoc.

Adela Banášová o Trochu inak: "Veľmi sa teším, že si Trochu inak našlo v SND svojho diváka, ktorý nečaká na veľké mená, ale na inšpiratívnych ľudí, ktorých možno ani nemusí dopredu poznať.  Každý večer je prekvapením aj pre mňa. Dôležitá je zvláštna kombinácia ľudskosti, inšpirácie a ľudskosti, ktorá sa nám zatiaľ vždy podarila „namiešať“. To sa nejakou záhadnou schopnosťou divadelného prostredia a pozitívnej energie v SND darí. Verím, že to z veľkej časti pocíti aj divák TA3. Ponuka tejto televízie ma osobne človečensky veľmi potešila. Vážim si to a verím, že naša spolupráca na televíznych obrazovkách bude rovnako príjemná ako s našimi najvýznamnejšími divadelnými doskami." (zdroj: tlačová správa SND)

http://youtu.be/M7LiwlZvWvM

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. máj 2024 15:56