Divoké kone. Foto: TV JojTV Joj
StoryEditor

Divoké kone: Nový seriál TV Joj pôjde v najsilnejšom čase

04.12.2014, 10:30
Televízia Joj chystá na január novinku. Seriál Divoké kone nahradí vo večernom okne Panelák.

Televízia Joj odhalila, kedy bude vysielať svoj nový seriál Divoké kone. Ako uvádza v predbežnom cenníku reklamy na január, dostane priestor štyrikrát týždenne v hlavnom vysielacom čase.

Divoké kone pôjdu od pondelka do štvrtka o 20:30, teda v čase, ktorý teraz patrí Paneláku. Z cenníka nie je známe, kedy pôjde od januára Panelák - v štruktúre zatiaľ nefiguruje. Viac bude známe, keď Joj zverejní finálne týždenné programové plány.

Joj zároveň na základe testovania názvu pristúpila k jeho zmene - jej nový seriál sa pôvodne volal Roka koňa, do vysielania však pôjde ako Divoké kone.

Televízia Joj sa pripravuje na štart nového slovenského seriálu aj vo vysielaní. Koncom novembra nasadila prvú fáza kampane, v ktorej seriál teasovala videami s koňmi a prírodou - bez toho. Pozrite si to.

Divoké kone je romantický rodinný seriál s prvkami dobrodružstva. Divákov má podľa Joj zaujať silná romantická lovestory, tajomstvo z minulost ako zdroj emócií, príbeh odzrkadľujúci slovenskú realitu, humor, a romantizujúce dejové línie. Natáča sa od júna, má byť výpravný s prevahou exteriérových scén. Stojí za ním kreatívna producentka Danica Haláková, ktorá v minulosti pripravovala markizácke Búrlivé víno. Pozrite si prvé zábery zo seriálu.

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. máj 2024 07:37