tváre magazínu Dobré ráno
StoryEditor

Dobré ráno, lepšie ráno: JOJ má kampaň na rannú reláciu (video)

02.04.2014, 15:55
Počasie, životný štýl, rady odborníkov, správy, hostia, avizuje televízia JOJ. Pozrite si upútavku na Dobré ráno.

Televízia JOJ spustila kampaň na svoju novú rannú reláciu Dobré ráno. "Aktuálne počasie, životný štýl, rady odborníkov, horúce témy, čerstvé správy, vzácni hostia,"  hovorí v upútavke, ktorú oddnes nasadila do vysielania (video pod správou). Podľa našich informácií by televízia mala svoj nový magazín zaradiť do programu od mája 2014.

Ranný magazínJOJky nahradí v programe reprízy spravodajstva a publicistiky z predošlého dňa (Krimi, Veľké Noviny TV Joj, Top Star) a bude priamo konkurovať Teleránu na Markíze. Tvárami relácie majú byť dve dvojice zložené zo štyroch moderátorov. Okrem mediálne známej Lenky Čvirikovej-Hriadeľovej či Pavla Bruchalu (ktorý predtým uvádzal Reflex na Markíze), sa v Dobrom ráne predstavia aj dvaja televízny nováčikovia – rozhlasový spíker Milan "Mimo" Ambróz a podľa televízie "nádejná herečka a moderátorka" Kristína Guštafíková.

Súčasťou tímu ranného magazínu budú aj spravodajcovia, ktorí budú sedieť po celý čas v štúdiu spolu s moderátormi a dvakrát za hodinu prinášať čerstvé informácie z diania na Slovensku a vo svete. Podľa tvorcov relácie nebude chýbať ani ranné najlepšie počasie. „Moderátori Dobrého rána by mali mať dostatok informácií z bežného života a naši diváci by sa s nimi mali ľahko identifikovať. Preto sme ich starostlivo vyberali. Budú trendy, spoločenskí, budú udávať správny smer a cestu pre divákov,” povedala pre Stratégie kreatívna producentka Erika Kresťanková, ktorej tím pripravil model ranného magazínu televízie JOJ.

Stratégie posupne prinesú viac informácií o novom magazíne Dobré ráno.

 

 

http://youtu.be/_spYnthDV0s

Zdroj: Ivan Krasko, Miroslava Klempová

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
02. máj 2024 20:39