StoryEditor

Ecopress predstavuje ponuku pre nových predplatiteľov Hospodárskych novín

12.05.2014, 17:23
HNkonto bude už od stredy fungovať ako nová brána k spoplatneným a rozšíreným službám vydavateľstva.

Viac ako štyri mesiace mali čitatelia Hospodárskych novín a HNonline.sk šancu otestovať si bezplatný prístup k exkluzívnemu obsahu denníka Hospodárske noviny a jeho webového portálu HNonline. HNkonto bude od najbližšej stredy (14.5.2014) fungovať už ako nová brána k spoplatneným a rozšíreným službám pre nových predplatiteľov, ktorá umožní prístup k exkluzívnemu obsahu HN a HNonline 24 hodín denne kdekoľvek, Ide pritom nielen o papierové vydanie HN, ale aj spoplatnený obsah HNonline na všetkých mobilných a denne aktualizovaných platformách – iOS, Android aj Windows 8.

Pre súčasných predplatiteľov s ročným a dvojročným predplatným tlačených HN platí, že majú naďalej bezplatný prístup do HN konta a aplikácií HN, pretože im bol poskytnutý ako bonus k predplatnému.

 

„Začíname novú éru starostlivosti o našich čitateľov na internete. HNkonto totiž nechce byť len obyčajným nástrojom na prístup k spoplatnenému obsahu, ale komplexným systémom pre starostlivosť o zákazníka, cez ktorý bude mať prístup k obsahu celého vydavateľstva, ako aj našich partnerov,“ hovorí šéfredaktor Hospodárskych novín Peter Vavro.

 

HNonline.sk poskytne aj naďalej prístup k obsahu, ktorý bude bezplatný. Prémiový obsah, ku ktorému budú patriť v HNkonte exkluzívne materiály HN (napr. rozhovory, analýzy, zistenia a komentáre kmeňových komentátorov), však budú patriť do spoplatneného obsahu. Ten bude možné získať spolu so štvrťročným, polročným alebo ročným predplatným tlačeného denníka HN.

Okrem exkluzívneho obsahu HN pribudnú do spoplatneného HNkonta aj úplne nové špeciálne webové projekty HNonline: exkluzívne komentáre iba pre HNkonto od komentátorov HN (Dag Daniš a Ivan Szabó), úryvky ekonomických knižných titulov s orientáciou na biznis vzdelávanie a seriál na zdokonaľovanie sa v biznis angličtine.

 

„HNkonto je nová príležitosť pre predplatiteľov HN, ktorí majú záujem o exkluzívne a overené informácie v súvislostiach. 24 hodín denne a vždy dostupné. A chceme, aby sa kvalita obsahu, aj vďaka službe HNkonto, zvyšovala,“ hovorí zástupkyňa šéfredaktora HN pre web Andrea Szőcsová.

 

Na všetky otázky ohľadom HNkonta a obsahu HN odpovie v online rozhovore v utorok 13. mája šéfredaktor Hospodárskych novín Peter Vavro. Otázky môžete klásť už teraz TU.

Rozšírená ponuka pre nových predplatiteľov vydavateľstva Ecopress, platná od stredy 14.5.2014:

Zdroj: Ecopress, red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. máj 2024 01:25