StoryEditor

Jednotka chystá rodinný sitkom

04.12.2012, 14:40

Sitkom podľa námetu Petra Marcina nesie názov Hlavne, že sa máme radi.

Nový koprodukčný rodinný sitkom s názvom Hlavne, že sa máme radi pripravuje do vysielania verejnoprávna Jednotka. Projekt včera (3. decembra) predstavili tvorcovia, zástupcovia RTVS a OREO TV.

Sitkom podľa námetu Petra Marcina prinesie príbehy trojgeneračnej slovensko-českej rodinky, ktorá rieši viac či menej bežné životné situácie. "Teším sa hlavne z československého obsadenia, lebo som odchovaný na českých komédiách a veľmi som túžil niečo také niekedy urobiť a, samozrejme, v tomto žánri o to zvlášť," povedal Peter Marcin, s ktorým sa na novom seriáli spolupodieľali v úlohe hlavného scenáristu a výkonného producenta Ján Gordulič, Viktor Csudai ako režisér.

Obsadenie nového seriálu, ktorý sa rodil tri roky, označil za "snový kasting" producent Peter Núňez: "Nikdy som nedúfal, že budem môcť pracovať s ľuďmi v takejto zostave, lebo nie som človek, ktorý robí v oblasti hranej tvorby. Pevne verím, že pre mňa tento sitkom bude prvým zárezom, ktorý bude úspešný."

Seriál pozitívne zhodnotil aj programový riaditeľ RTVS Tibor Búza: "Po dlhej dobe sa teším na dobrú zábavu na televíznych obrazovkách."

Rodinný sitkom Hlavne, že sa máme radi bude mať premiéru na televíznych obrazovkách druhý januárový týždeň.

Zdroj: TASR

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. máj 2024 03:43