Michal Hudák
StoryEditor

Joj a Prima štartujú Súboj národov. Vieme podrobnosti

03.03.2014, 07:00
Šou Súboj národov: Termín štartu, moderátori, trvanie aj anotácia novinky TV Joj a českej Primy sú známe. Prečítajte si viac.

Televízie Joj a Prima zverejnili detaily o novom spoločnom projekte Súboj národov. Federálna šou odštartuje v marci, bude sa vysielať iný deň na Slovensku a iný v Česku.

Na Joj štartuje Súboj národov 21. marca a bude sa vysielať každý piatok v hlavnom vysielacom čase od 20:30 do 22:15. Teraz v tom čase vysiela filmy, týždeň pred štartom Súboja národov ponúkne komédiu Noc v múzeu 2 (Night at the Museum: Battle of the Smithsonians).

Česká Prima sa pridá o deň neskôr - 22. marca. Nový česko-slovenský projekt na jej obrazovkách nahradí šou Máme rádi Česko a pôjde vždy v sobotu od 20:15 do 22:00.

Známi sú už aj moderátori: budú nimi Michal Hudák (Profesionáli, Cena je správna) a Martin Dejdar (Máme rádi Česko, porota ČSMT, dabing Simpsonovci)."Veľká vedomostná bitka Čechov a Slovákov preverí vedomosti a bystrosť súťažiacich tímov i celebrít oboch krajín," avizuje Prima. Princípom relácie podľa Primy bude, že sa do nej zapoja diváci, ľudia v štúdiu aj celebrity - tí vytvoria panel reprezentujúci oba národy. "Budú odpovedať na radu otázok za účelom zmerania ich IQ alebo znalostí v niektorej z intelektuálnych oblastí." V závere bude známe, či vyhrá český alebo slovenský národ. Relácia má mať 12 kôl.

O čom je Súboj národov
(zdroj: anotácia TV Joj)

súťažno-zábavný program (80´), Slovensko / ČR 2014

moderujú: Martin Dejdar, Michal Hudák

Súboj dvoch spriatelených národov Čechov a Slovákov, ktorý po dvanástich kolách spozná víťaza.

Show novej moderátorskej dvojice Martina Dejdara a Michala Hudáka každý týždeň preverí schopnosti oboch národov. 30 zástupcov z každej krajiny - a medzi nimi 6 celebrít - si zmerajú sily nielen v inteligencii, ale tiež vo vedomostiach a v náročných úlohách. Každý týždeň iný tematický test, ktorý vás neuspí matematickými hádankami.

Producent: Rado Štefanov (Good TV)

Licencia: Test the Nation - formát predáva spoločnosť Eyeworks, odštartoval v roku 2001 v Holandsku a o. i. získal cenu Rose d'Or (Zlatá ruža). Prezentácia v pdf

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. máj 2024 13:21