StoryEditor

Joj na jeseň s novou reality show - VyVolení

17.06.2005, 00:00

Televízia JOJ kúpila práva na výpravnú reality show, ktorú pod názvom VyVolení predstaví divákom túto jeseň. Vedenie predpokladá, že celkové náklady na show prekročia 150 miliónov korún. Koncept je postavený na schéme spoločnosti IKO, ktorá tento program vysielala na maďarskom kanále RTL Klub.

TV JOJ už o niekoľko dní začne hľadať obyvateľov luxusnej vily, ktorí prežijú dni plné pozitívnych i negatívnych emócií pod dohľadom niekoľkých desiatok kamier nainštalovaných vo všetkých častiach domu. Ten, kto v nej vydrží najdlhšie, získa nový byt, auto, ročný plat špičkového manažéra a niekoľko luxusných dovoleniek.

„VyVolení sú naozajstnou reality show. Bez manipulácií a času na oddych. Súťažiaci z vily vychádzajú len za dopredu stanovených podmienok a len na nevyhnutný čas po uplynutí ktorého sa musia do nej vrátiť. Počas bývania vo vile nemajú šancu stretnúť nikoho zo štábu. Celý záznam sa totiž robí mimo obytný priestor,“ objasňuje základné princípy života vo vile nový programový riaditeľ TV JOJ František Borovský.

"S Való Világ, ktorý je predobrazom VyVolených máme vynikajúce skúsenosti. Vďaka Való Világu si RTL Klub potvrdil pozíciu jednotky maďarského televízneho trhu. A to aj napriek prítomnosti konkurenčnej reality show na inej stanici," hovorí konzultant TV JOJ z IKO Bence Vízvárdy, ktorý bol tiež vedúcim projektu Való Világ 3.

V štýle reality show prebiehala aj tlačová konferencia s novinármi, na ktorej manažment Jojky oznámil kúpu licencie VyVolených. Ochrankári odobrali novinárom mobilné telefóny a zavreli ich do konferenčnej miestnosti, kde zhasli svetlo. Predstavitelia televízie v miestnosti neboli, komunikovali iba cez TV obrazovku. Na záver konferencie generálny riaditeľ TV JOJ Milan Kňažko oznámil, že ich pustia von, až keď spomedzi seba zvolia výhercu leteniek. To však novinári urobili v priebehu niekoľkých minút.

Zdroj: TV JOJ

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. máj 2024 18:16