Kristína Svarinská v seriáli Klan - V dobrom aj v zlom
StoryEditor

Klan - V dobrom aj v zlom. Denný seriál Joj sa vráti vynovený

11.12.2013, 15:41
Tí istí herci, ale iný názov. Joj od januára vracia denný seriál.

Televízia Joj vracia do vysielania seriál Klan. Po novom sa bude volať Klan - V dobrom aj v zlom. Joj ho zaraďuje programovou zmenou od štvrtka 2. januára 2014, bude sa vysielať denne o 18. hodine.

Konkurenčná Markíza v tomto čase v silnej sezóne vysiela svoj seriál Chlapi neplačú, začiatkom roka však avizuje medzi 17:40 a 19:00 reprízy sitkomu Susedia.

Klan štartoval na jeseň, avšak televízia ho stiahla po troch častich. Priznala, že sledovanosť poukázala na "nesplnené divácke očakávania". Zároveň tvrdila, že seriálu verí, preto chcela natočené časti podrobiť kvalitatívnej analýze a seriál zmeniť.

Napokon mení nielen seriál, ale aj jeho názov - k slovu Klan prídáva dodatok "V dobrom aj v zlom". Pôvodne sa tak mal volať markizácky seriál, avšak Joj si značku "V dobrom aj v zlom" dala zaregistrovať skôr. Markíza preto musela zmeniť názov na Chlapi neplačú.

V "novom" Klane budú podľa anotácie televízie Joj hrať rovnakí herci. Dramatická zápletka bude opäť o dvoch rodinách, čo sa nenávidia.

O čom bude nový Klan - V dobrom aj v zlom

(anotácia TV Joj)

romantický seriál (60´), SR 2013

réžia: R. Fábian, L. Hanulák, V. Fischer 

hrajú: Kristína Svarinská, Patrik Vyskočil, Ľubomír Paulovič, Dagmar Sanitrová, Dagmar Bruckmayerová, Michal Nemtuda, Boris Farkaš, Dana Košická, Juraj Ďuriš, Dorota Samelová, Dušan Szabó, Zuzana Mauréry, Juraj Rašla, Emil Zvarík, Ivan  Krúpa, Marta Maťová, Ján Dobrík, Tomáš Pokorný, Libuša Trutzová, Peter Nádasdi, Attila Bocsársky, Erik Ollé a ďalší

Láska. Bohatstvo. Nenávisť.

Nečakaná láska dvoch mladých ľudí a bohatstvo rodín, ktoré sa roky navzájom nenávidia.

Medzi dvoma rodinnými klanmi Matošovcov a Hodákovcov vládne nenávisť. S osudom dvoch rodín stojacich na opačnej strane zákona sa však zahrá nečakaná láska. Inéz Matošová a Marek Hodák sa do seba zaľúbia a ani znepriatelení rodičia im nedokážu zabrániť v spoločnom živote. O svoje vysnívané šťastie však musia bojovať. 

Inéz Matošová (KRISTÍNA SVARINSKÁ) je mladá a energická žena, dcéra známej a uznávanej právničky a sestra prokurátora. Marek Hodák (PATRIK VYSKOČIL) je syn a dedič obchodného impéria vplyvného podnikateľa. S nezákonnými praktikami svojho otca však nesúhlasí. Dramatické stretnutie Mareka a Inéz na rozbúrenom mori zmení ich životy a vyvrcholí svadbou. Tá však spojí dve rodiny, ktoré stoja na opačnej strane zákona. Výsledkom sú tak silné emócie a nečakané situácie v boji o lásku dvoch mladých ľudí.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 04:05