Matt Lanter a Aimee Teegarden v seriáli Láska vo hviezdach (Star-Crossed)
StoryEditor

Láska vo hviezdach: Nový seriál prichádza na Joj a Wau (video)

27.04.2015, 13:38
Seriál Láska vo hviezdach pôjde každú nedeľu. Herci, námet a zápletky oslovia najmä mladších divákov. Všetko o novinke TV Joj a Wau.

Televízia Joj a jej sesterský kanál Wau budú vysielať ďalší americký seriál: v nedeľu 3. mája na ich obrazovkách štartuje Láska vo hviezdach (Star-Crossed). Tento romantický sci-fi seriál cieli na mladších divákov.

Láska vo hviezdach dostane na TV Joj priestor ráno: vždy v nedeľu okolo 9. hodiny pôjdu dve časti za sebou. Zaujímavý čas jej však poskytne ženský kanál Wau, a to vždy v nedeľu večer so začiatkom okolo 22. hodiny. Wau v rovnaký deň zreprízuje tie isté epizódy, ktoré Joj odvysiela ráno.

Stanice majú k Láske vo hviezdach aj upútavkovú kampaň, videá nájdete na konci správy.

Láska vo hviezdach je o dvoch mladých odlišných bytostiach. "Dva svety. Dva životy. Jedna spoločná nádej. Aký osud čaká hlboké priateľstvo pozemšťanky a mimozemšťana na Zemi?" uvádza Joj v anotácii.

Seriál Láska vo hviezdach alias Star-Crossed mal svetovú premiéru minulý rok: od februára 2014 ho nasadila televízia The CW, programovo zameraná na divákov od 18 do 34 rokov. Objednala si trinásť epizód, po ich odvysielaní už  ďalej nepokračovala a seriál zrušila. V cieľovej skupine 18-49 mal aj po započítaní divákov zo záznamu sledovanosť 0,5 %, kým sezónny priemer The CW v tej sezóne bol 0,8 %. Kompletné výsledky americkej sledovanosti.

Distribučné práva na Star-Crossed predáva distribučná spoločnosť CBS Studios International, domov takých akvizícií ako NCIS alebo CSI. Koncom minulého roka ho v našich káblovkách vysielala aj stanica AXN pod názvom "Láska ve hvězdách". Viac o premiére seriálu na AXN.

Láska vo hviezdach (Star-Crossed)

O čom je: Epický romantický príbeh ľudského dievčaťa a mimozemského mladíka, ktorého spoločne s ďalšími integrovali do predmestskej strednej školy 10 rokov potom, čo pristáli na Zemi a umiestnili ich do tábora.

Dlhšia anotácia TV Joj: Romantický príbeh pozemského dievčaťa Emery a mimozemského chlapca Romana, ktorý sa po pristátí na Zemi integruje medzi ľudí spolu s ďalšími tvormi svojho druhu z vesmíru. Po desiatich rokoch od príchodu mimozemskej rasy Atriánov na Zem sa Emery s Romanom ako tínedžeri stretnú na predmestskej strednej škole, ale pre odpor okolia k ich priateľstvu sú odsúdení na život v internačnom tábore. 

Žáner: sci-fi, romantický

Krajina pôvodu: USA, 2014 (The CW)

Herci: Matt Lanter, Aimee Teegarden, Grey Damon, Natalie Hall, Malese Jow, Titus Makin Jr., Chelsea Gilligan, Greg Finley 

Výkonní producenti: Meredith Averill, Adele Lim, Josh Appelbaum, André Nemec, Scott Rosenberg, Richard Shepard, Bryan Furst, Sean Furst,Daniel Gutman

Distribútor: CBS Studios International

Čo na to Stratégie: Ďalší seriál zo série pokus-omyl. Stanica The CW chcela využiť tradičné nástroje, ktoré jej fungujú: mladí hlavní hrdinovia, láska, sci-fi prvky. Nevyšlo jej to už len preto, že seriál išiel v ťažkom slote v pondelok o 20:00, navyše hneď prvý týždeň mu konkurovala NBC so silnou olympiádou. Pre istú cieľovú skupinu to však je dobrý produkt - ocenia ho najmä dievčatá a mladší diváci do 25 rokov (muži i ženy), ktorí v ňom nájdu všetko, čo potrebujú.

 

Upútavky TV Joj a americké making of video:

https://youtu.be/csR0GgargOA

https://youtu.be/wmutGhu_iYg

https://youtu.be/88_RYgHy1ys

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. máj 2024 02:19