Šiesty zmysel (Unforgettable)
StoryEditor

Na Doma pôjde nový seriál Šiesty zmysel (video)

19.05.2014, 17:26
Krimiseriál Šiesty zmysel sa bude vysielať v hlavnom večernom čase. Pozrite si prvú fázu TV kampane.

Televízia Doma chystá novinku: v staničnej premiére uvedie seriál Šiesty zmysel (Unforgettable). Štartuje 3. júna a bude sa vysielať v hlavnom vysielacom čase, každý utorok o 20:30.

Pôvodne v tomto čase chodili Bostonské vraždy (Rizzoli & Isles). Tie v programe ostávajú, no už len s jednou časťou týždenne vo štvrtok. Televízia vysiela najnovšiu dostupnú sériu a má k dispozícii iba niekoľko posledných častí. Ďalšiu piatu sériu v Amerike iba čaká premiéra.

Šiesty zmysel je krimiseriál vyrábaný pre CBS - televíziu, ktorá má napríklad Mentalistu (The Mentalist), NCIS alebo NCIS: Los Angeles. Na jej obrazovkách odštartoval v septembri 2011, zatiaľ vznikli dve série a na leto 2014 si stanica objednala už tretiu. Seriál predáva distribučná spoločnosť Sony Pictures Television International.

CBS od apríla vysielala šesť premiérových častí druhej série, tie dosahovali rating 1,2 % v cieľovej skupine 18-49, respektíve sledovanosť 6,5 milióna divákov vo veku 2+ (most current, zdroj Nielsen).

Televízia Doma už k seriálu spustila kampaň vo vysielaní - zatiaľ iba formou krátkeho teasingu neprezrádzajúcu názov seriálu. Pozrite si ho na konci správy.

O čom je Šiesty zmysel (Unforgettable)
(zdroj: anotácia TV Doma)

Kriminálny seriál, USA, 2011-2012

Herci: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Michael Gaston

Poppy Montgomery ako Carrie Wellsová stvárňuje bývalú policajnú detektívku so zvláštnym ochorením. Toto ochorenie robí jej pamäť takú dokonalú, že si pamätá každé miesto, každý rozhovor, každý okamih radosti, či smútku.

Carrie si pamätá úplne všetko, až na jednu vec. Detaily dňa, keď pred rokmi bola zavraždená jej sestra.

Odvtedy sa snaží minulosť zahodiť za hlavu, no nečakane sa stretáva so svojím ex partnerom detektívom Al Burnsom (Dylan Walsh) a jeho jednotkou: detektívom Mikeom Costellom (Michael Gaston), detektívom Roe Saundersom (Kevin Rankin), a najmladšou členkou tímu detektívkou Ninou Inaraovou (Daya Vaidya).

Na prekvapenie všetkých, detektív Burns Carrie presvedčí aby využila jej neuveriteľnú pamäť, k riešeniu zločinov. Carrie súhlasí a stáva sa súčasťou jednotky...

http://youtu.be/AU4jpF4nHeU

http://youtu.be/UXdxbhjh6UE

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. máj 2024 21:07