Benidorm Bastards
StoryEditor

Na Fooor mieria Nehanební penzisti. Pozrite si promo

30.04.2013, 15:00
"Šou, ktorá si získala divákov na celom svete," tvrdí televízia. Prinášame sériu spotov.

Televízia Fooor chystá novinku do hlavného vysielacieho času: akvizičnú šou založenú na skrytej kamere Nehanební penzisti. Odštartuje v piatok 10. mája o 20:10, no už tento týždeň spustila stanica promo. "Šou, ktorá si získala divákov na celom svete," tvrdí v upútavkách.

Stanica Fooor kúpila americkú verziu s originálnym názvom Betty White's Off Their Rockers. Hlavnou postavou je držiteľka Emmy Betty White, ktorá si s partiou dôchodcov uťahuje z tínedžerov. V USA sa šou vysiela na NBC od roku 2012. Zatiaľ vznikli dve série; o obnovení na tretiu sa nerozhodlo. Aktuálna séria dosahuje podľa Nielsen Media Research 3,2-percentnú sledovanosť v domácnostiach (parameter most current), čo je na úrovni staničného priemeru. V cieľovej skupine 18-49 je sledovanosť 1,5 %, čiže pre NBC podpriemer.

Šou Betty White's Off Their Rockers vznikla podľa belgického formátu Benidorm Bastards. Predáva ho spoločnosť Red Arrow International a získala s ním niekoľko medzinárodných ocenení vrátane Zlatej ruže na festivale Rose d'O alebo medzinárodnej Emmy. Označuje ho za "medzinárodný hit" a chváli sa lokalizáciou na vyše 20 trhoch. Pozrite si prezentáciu formátu v pdf.

Slovenskú verziu formátu Benidorm Bastards v minulosti chystala aj Joj, ale projekt je už neaktívny. Viac informácií.

http://youtu.be/UObpUSsuhVs

http://youtu.be/LOc_GjydrsU

http://youtu.be/m_Exr40nEkg

http://youtu.be/a-2GRZ4Utgg

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. máj 2024 14:37