Parťáci (Men at Work)
StoryEditor

Rodina Addamsovcov aj Parťáci pôjdu na kanáloch Markízy

07.08.2013, 14:02
Markíza, Doma, Dajto a Fooor chystajú na jeseň seriály. Novinky aj návrat klasiky ako Roseanne či Seinfeld. Prinášame kompletný prehľad.

Televízia Markíza a jej tematické kanály Doma, Dajto a Fooor prinesú na jeseň niekoľko premiérových akvizícií. Predstavili ich aj zadávateľom reklamy.

V slovenskej free-TV premiére príde na jeseň sitkom Men at Work, u nás pod názvom Parťáci. Príbehy štyroch priateľov, ktorí spolu pracujú v časopise a vo voľnom čase sa zabávajú a rozoberajú ženy, vznikli minulý rok v Amerike pre káblovú komediálnu stanicu TBS. Markíza group kúpila seriál od distribučnej spoločnosti Sony Pictures Television International. K dispozícii sú dve série po 10 epizód.

Od tej istej spoločnosti získala aj seriál Chrisa nemá nikto rád (Everybody Hates Chris), ktorý vznikol pre stanicu cieliacu na mladých The CW. Sitkom inšpirovaný mladosťou komika Chrisa Rocka má štyri série. V hlavnej úlohe sa predstaví Tyler James Williams (Sesame Street).

Po rokoch sa na slovenské televízne obrazovky vracia aj Rodina Addamsovcov (The Addams Family). Skupina Markíza získala od CBS Studios International pôvodný čiernobiely seriál z rokov 1964 – 1966. Má k dispozícii 2 série, respektíve 64 epizód, a klasický slovenský dabing s hlasmi Mateja Landla a Božidary Turzonovovej.

Ďalšie seriálové highlighty na jeseň na Markíze, Doma, Dajto a Fooore:

Klinika Mercy (Mercy)

Tlkot srdca III. (Hawthorne)

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad X. (NCIS)

Dr. House VI. (House M.D.)

Sultán (Magnificent Century)

Perla Orientu (Rebellious)

Slzy Bosporu (Elveda Derken)

Priatelia (Friends)

Frasier

Roseanne

Teória veľkého tresku V. (The Big Bang Theory)

Mentalista IV. a V. (The Mentalist)

Dva a pol chlapa X. (Two and a Half Men)

NCIS: Los Angeles III.

Perníkový tatko III., IV. (Breaking Bad)

Nikita II.

Tudorovci: Sex, moc a intrigy IV. (The Tudors)

Seinfeld

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. máj 2024 03:59