Mirjana Hron Sikimič (ilustračné foto)
StoryEditor

Šéfka Spoločnosti 7 Plus o novom časopise: Kvalitné články a praktické rady

06.09.2013, 08:20
Mirjana Hron Sikimič povedala pre Stratégie viac o novinke Mollie Tvorí, s ktorou prichádza na trh 9. septembra.

Spoločnosť 7 Plus sa chystá vydávať časopis Mollie Tvorí. Generálna riaditeľka Mirjana Hron Sikimič povedala pre Stratégie viac o tejto novinke.

Dvojmesačník Mollie Tvorí štartuje 9. septembra. Vydavateľstvo ho prezentuje ako "magazín plný inšpirácií". Na titulke prvého čísla ho promuje cez kľúčové slová kreativita, nápady, šikovnosť a hobby. Časopis má stáť 3,49 €. Prečítajte si o ňom viac a pozrite si titulku prvého čísla.

 

Mirjana Hron Sikimič o Mollie Tvorí

 

Prečo vydavateľstvo spúšťa práve tento titul?

Mollie tvorí je slovenská mutácia najúspešnejšieho britského magazínu o ručných prácach, ktorého popularita ustavične rastie nielen v Británii, ale aj v mnohých ďalších krajinách. Je to časopis určený moderným a kreatívnym ženám, ktoré rady vyrábajú „krásne veci“ a zaujímajú sa o rôzne techniky a zručnosti.

Čitateľky bude časopis baviť nielen kvôli kvalitným článkom, praktickým radám na vlastnú tvorbu alebo spoločenskému kontaktu ale aj pre zverejňovanie fotiek, alebo komunikáciu so svojou komunitou. Slovenská verzia bude vyberať tie najzaujímavejšie nápady a inšpirácie od popredných britských umelkýň a dizajnérok uverejnených v anglickej verzii, zároveň však poskytne priestor aj slovenským ženám.

Aká je jeho primárna cieľová skupina?

Mollie Tvorí uvedieme je lifestylový magazín pre generáciu žien, ktoré žijú a tvoria vo svete moderných ručných prác.

Bude v audite ABC SR?

Áno.

Aké máte očakávania z hľadiska čitateľského záujmu a inzertného potenciálu?

Ide o prvú licenciu nášho vydavateľstva. Samozrejme máme interné plány, ale o presných číslach by sme zatiaľ neradi hovorili. Titul je úzkošpecializovaný, takže pre istú cieľovú skupinu bude určite vysoko afinitný a tým pádom zaujímavý.

Koľko redaktorov sa na ňom bude podieľať? Vznikne nová redakcia špeciálne pre Mollie Tvorí?

Mollie tvorí má svoj vlastný projektovy team.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. máj 2024 11:03