Dedičstvo
StoryEditor

Seriál Dedičstvo prichádza na Joj

19.09.2013, 07:00
Novinka, v ktorej si zahrá hlavnú úlohu Zuzana Slámková, bude mať premiéru v októbri. Prinášame podrobnosti.

Televízia Joj pripravuje do vysielania nový pôvodný seriál Dedičstvo. Na svojom webe zverejnila novú upútavku a potvrdila, že do vysielania sa dostane v októbri.

Ako vyplýva z predbežného programu Joj, Dedičstvo by malo odštartovať 7. októbra. Bude sa vysielať raz týždenne, v pondelok o 21:40 vždy po Paneláku a v konkurencii Farmy na Markíze. VyVolení majú po novom ísť počas pracovného týždňa v utorok a štvrtok. Piatky po Paneláku obsadí špeciál Cena je správna.

Televízia opisuje Dedičstvo ako seriál "z dielne tvorcov, ktorí sú priekopníkmi žánra scripted reality". Radí ho do kategórie scripted soap, budú v ňom účinkovať hlavne neherci.

O čom je Dedičstvo
zdroj: joj.sk

Autori námetu: Kristína Cibulková, Stano Guštafík, Ivan Huljak

V hlavnej úlohe: Zuzana Slámková

Príbeh bohatej „americkej“ Slovenky Júlie Miller, ktorá príde so svojím zdedeným majetkom na Slovensko. Hneď po príchode však prichádza o ideály. Zdedený majetok si totiž privlastnila iná bohatá rodina a zdá sa, že ilegálnym spôsobom.

Veľký Petrovec je na prvý pohľad obyčajná slovenská dedina. Má asi 1500 obyvateľov a všetko, čo dedina musí mať. Školu, zdravotné stredisko, krčmu, kostol a samozrejme futbalové ihrisko. Najmajetnejšou rodinou sú tu Petrovičovci. Vyžadujú si isté pravidlá, ktoré všetci musia rešpektovať. Do Petrovca však zo Chicaga pricestuje americká Slovenka Júlia Miller. Tá pomery v rodnej dedine svojej babky ešte len musí spoznať. Okrem toho, že si chce uplatniť nárok na zdedený majetok, stretáva sa s množstvom obyčajných ľudí. Sú medzi nimi učiteľka Lydka, futbalový tréner Tóno, starosta Andrej a jeho dve dcéry Jana a Lucia, sanitkár Martin, miestny futbalový hrdina Filip, prezývaný Ronaldo, doktor, farár a jeho gazdiná Gitka, šéfujúca miestnym klebetniciam.

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 12:37