Vilo Rozboril. Foto: TV JojTV Joj
StoryEditor

Šou Vila Rozborila Tanec snov prichádza na Joj (video)

13.02.2015, 13:45
V novej live šou televízie Joj budú tancovať celebrity Kuly, Diana Mórová, Adriana Kmotríková, Kristína, Ivana Christová, Andrea Heringhová, Ján Dobrík, Lukáš Latinák a Rakby.

Televízia Joj bude mať od marca novú šou Tanec snov. Štartuje 8. marca a bude sa vysielať vždy v nedeľu o 20:30. Stanica to avizuje v nových programových plánoch.

Šou bude aj s reklamami trvať viac než tri hodiny, končiť by mala okolo 23:40. Bude sa vysielať naživo: "Deväť tanečných párov zápasí o víťazstvo v priamych prenosoch venovaných rôznym tanečným štýlom," avizuje TV Joj.

Televízia už na svojom webe zverejnila aj kompletný zoznam celebrít. Tancovať bude spevák Desmodu Mário "Kuly" Kollár, herečka Diana Mórová, moderátorka Adriana Kmotríková, speváčka Kristína, bývalá federálna miss Ivana Christová, modelka Andrea Heringhová, herci Ján Dobrík a Lukáš Latinák a rapera Ramon "Rakby" Beňo.

Moderátorom je Vilo Rozboril. Ten mal na jeseň na Joj reláciu V siedmom nebi, ktorá dostane teraz na jar prestávku. Opäť sa však vráti v budúcej sezóne 2014/2015.

Nová šou už má na Joj aj upútavkovú kampaň: "Dámy a páni, smiem prosiť?" pozýva na Tanec snov Rozboril. Pozrieť si ju môžete na konci správy.

 

O čom je Tanec snov
(zdroj: anotácia TV Joj)

Slovensko bude opäť žiť tancom. Tancom, ktorým budeme pomáhať. Vznikne niečo krásne medzi nebom a tanečným parketom.

Deväť tanečných párov zápasí o víťazstvo v priamych prenosoch venovaných rôznym tanečným štýlom. Každý z párov tvorí známa tvár slovenského šoubiznisu a človek, ktorý vysníval sebe alebo niekomu zo svojho okolia predovšetkým materiálnu pomoc. Okrem tvrdých tanečných súbojov uvidíme aj náročnú prípravu tanečníkov pod vedením profesionálnych trénerov. A hoci výkony snívajúcich tanečníkov bude hodnotiť trojčlenná porota, o tom, kto sa stane víťazom a vybojuje pomoc, ktorá niekomu zmení život, rozhodnú diváci v SMS hlasovaní.

 

Aktuálna upútavka TV Joj:

http://youtu.be/gYMPBYB2uT0

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. máj 2024 07:01