Zmena chutí
StoryEditor

Zmena chutí: Televízia Doma chystá novú kuchársku reláciu

15.05.2015, 15:44
Janica Lacová a Aneta Orosiová budú každý týždeň v hlavnom večernom čase variť na obrazovkách Doma.

Sesterský kanál Markízy Doma chystá novú reláciu - v júni začne vysielať cooking show Zmena chutí. Novinka zatiaľ nie je v programových plánoch, televízia o nej informovala médiá.

Novinka sa má vysielať na Doma raz týždenne v prime-time. Jej tvárami budú ambasádorky Jamieho Olivera Janica Lacová a Aneta Orosiová.

Doposiaľ najväčším vlastným projektom televízie Doma bol romantický seriál Druhý dych. V prípade kuchárskych relácií sú výhodou dobré produkčné náklady - hlavne vďaka tomu, že v nich nachádza široké uplatnenie product placement. Umiestňovanie komerčných produktov využíva RTVS v šou Kamily Magálovej Tajomstvo mojej kuchyne. Relácia má navyše aj vysokú sledovanosť, pravidelne sa umiestňuje v desiatke najsledovanejších programov Jednotky z celého týždňa. Niekdajšia relácia televízie Nova Babicovy dobroty dokonca z product placementu dokázala pokryť 90 % výrobných nákladov, ako píše DigiZone.cz.

 

O čom bude novinka Zmena chutí - anotácia televízie Doma: Nadšené ambasádorky Jamieho Olivera - Janica Lacová a Aneta Orosiová – vyznávačky zdravej, ale chutnej stravy z kvalitných surovín, sa o svoje skúsenosti a recepty budú raz do týždňa deliť s divákmi TV Doma. Chutné a vizuálne príťažlivé jedlá zo slovenských produktov, tradičné slovenské pochutiny zo sezónnych a lokálnych surovín, mäsité aj bezmäsité dobroty – to všetko nájdete v novej relácii Zmena chutí. „Trend rýchleho stravovania pokazil stravovacie návyky aj u Slovákov. Preto sa v našej relácii pokúsime divákov inšpirovať doslova k zmene chuti, navnadiť ich už počas varenia na prípravu jedál zo zdravých surovín zo slovenských fariem, záhrad a ozdraviť tak nezdravé návyky v kuchyni Slovákov,“ povedali na margo svojho nového kulinárskeho projektu majiteľky školy varenia Janica a Aneta.

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. máj 2024 03:28