Dara Rolins
StoryEditor

Štartuje nový web Eva.sk. Kampaň mu robí Dara Rolins (video)

23.05.2014, 12:27
Mesačník Eva dostane vlastný web, na online trh vstupuje eva.sk.

Ringier Axel Springer Slovakia a Azet.sk spúšťajú nový web Eva.sk a jeho launch podporia kampaňou, tvárou ktorej bude Dara Rolins.

Web Eva.sk poslúži ako online podpora ženského mesačníka Eva (priemerný predaný náklad za prvé tri mesiace roka 45 813 kusov podľa ABC SR). Podľa tlačovej správy bude mať web rovnaké zameranie ako mesačník s hlavnou cieľovou skupinou "dynamických a moderných žien".

Eva.sk bude auditovaná pod Čas.sk. Tomu v apríli patrilo siedme miesto na slovenskom internete s návštevnosťou 1 693 124 RU podľa AIMmonitora. Produktová manažérka Azetu Renáta Dubcová očakáva, že Eva.sk sa stane "top v segmente lifestylových webov na Slovensku". Ženské či lifestylové sekcie majú prakticky všetky najväčšie slovenské weby. Najbižšou konkurenciu Evy v printe je Emma od Spoločnosti 7 Plus, ktorá tiež nedávno dostala vlastný web.

Azet avizuje "veľkú marketingovú kampaň" s Darou Rolins, ktorá "odporúča" Evu aj web eva.sk (vizuál nájdete na konci správy). „Pre takúto silnú značku – Eva – sme sa rozhodli pre rovnako silné meno pre kampaň, ktoré je symbolom štýlu a najnovších módnych trendov,“ hovorí marketingový riaditeľ Azet.sk Jindřich Staněk. Dara Rolins bude mať okrem iného priestor v júlovom vydaní Evy.

Fotenie s Darou Rolins

Vizuál

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. máj 2024 07:44