StoryEditor

Rádio Europa 2 spustilo nové webové rádio

13.05.2015, 12:49

Rádio Europa 2 spolu so sesterskou stanicou Evropou 2 posilňuje skupinu webových streamov o nový prírastok pre všetkých milovníkov československej hudby.

Československé webové rádio si poslucháči oboch rádií a všetci fanúšikovia tohto žánru môžu ladiť od 1. mája. Prehráva to najlepšie z českej a slovenskej hudby všetkých čias. Poslucháči sa môžu tešiť  na hudbu a umelcov, ktorú bežne z éteru rádia Europa 2 nie je možné počuť. Na svoje si prídu fanúšikovia Richarda Müllera, Chinasky, IMT Smile, Lucie, Petra Hapku a ďalších známych interpretov oboch krajín.

Riaditeľka rádia Jitka Fürst: „Do bežného vysielania Europy 2 sa predsa len nedostanú všetci domáci hudobníci. Preto sme pre všetkých fanúšikov slovenskej a českej hudby zriadili nové webové rádio zamerané na domácu tvorbu. Nezasahujeme tak do formátu stanice a zároveň je stream našou štartujúcou aktivitou na podporu československej hudobnej scény.“

Okrem československého web rádia môžu poslucháči využívať aj  streamy na šport, alebo tanec. Viac na http://www.europa2.sk/sk/webradia.shtml.

Zároveň rádio spustilo vynovený webový player, ktorý je rýchlejší a lepšie ladí s potrebami návštevníkov webu.

Europa 2 je obľúbené rádio pre mladých ľudí. Je synonymom zábavy a najnovšej hudby na slovenskom trhu. Každý týždeň oslovuje takmer 750 tisíc poslucháčov. Na poli sociálnych sietí je na slovenskom trhu jednotkou. www.europa2.sk.

Zdroj: Europa 2

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
02. máj 2024 18:57