CP.sk
StoryEditor

Cépéčkárom vylepšili aplikáciu, lístok si kúpia už aj priamo v nej

06.12.2017, 14:35
Autor:
TSTS
CP.sk má vylepšenú aplikáciu pre smartfóny.

Najväčší onlajnový cestovný poriadok na Slovensku – cp.sk – má vylepšenú aplikáciu pre mobilné telefóny. Všetci cestovatelia majú teraz na svojich smartfónoch k dispozícii nové funkcie ktoré urobia vyhľadávanie spojov ešte efektívnejším.

Doplnili sme možnosť vyhľadávania kombináciou Všetky cestovné poriadky,“ hovorí David Csino, šéf online vo vydavateľstve Mafra Slovakia, ktoré je novým prevádzkovateľom najpopulárnejšieho cestovného poriadku v digitálnej verzii. „Používatelia po novom vyhľadávajú skrz všetky dostupné spojenia a aplikácia im automaticky ponúkne ideálne vlakové, autobusové, alebo kombinované spoje.“

Okrem toho je v aplikácii nová možnosť priameho nákupu pre prepravcov a spoje, ktoré taký nákup podporujú, lístky je možné kúpiť si na vlaky aj na autobusy. Rovnako je možné hľadať iba u vybraných dopravcov, ak si tak „cépéčkári“, ktorí cp.sk v mobilných zariadeniach využívajú, zvolia.

Mobilná aplikácia CP.sk bola nominovaná v ankete o najlepšiu slovenskú aplikáciu roka 4ka Android Code 2017 v kategórii Doprava.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 04:34