Mountfield
StoryEditor

Majster ČR René Andrle sa stal ambasádorom elektrobicyklov MTF, ktoré má v ponuke Mountfield

18.03.2019, 11:24
Autor:
TSTS
Bývalý profesionálny cyklista René Andrle, ktorý získal počas svojej športovej kariéry titul majstra Českej republiky a štartoval na najväčších svetových pretekoch vrátane Giro d´Italia, Tour de France a Vuelta, sa v marci stal ambasádorom značky elektrobicyklov MTF. Tie vo všetkých svojich 18 predajniach na Slovensku, 56 predajniach v Českej republike a na svojom e-shope predáva Mountfield.

Mountfield zaradil do svojho sortimentu elektrobicykle v závere minulého roka a za prvé dva mesiace tohto roka ich predal vyše 2000 ks. V súčasnej ponuke má celkom 54 modelov značky MTF pre mužov, ženy, seniorov aj mladšiu generáciu a pre všetky druhy terénu. Ide o elektrobicykle mestské, trekingové, krosové, horské a skladacie.

Sú vyvíjané v spolupráci s bývalými profesionálnymi pretekármi a odborníkmi vo svete elektrobicyklov s dôrazom na čo najvyššiu kvalitu. Majú stredové motory MAX drive, superprémiové stredové motory Bosch s batériami rovnakej značky plne integrovanými do rámu, batérie Samsung, prehadzovačky Shimano Deore, hydraulické kotúčové brzdy Tektro, odpružené vidlice SR Suntour, RockShox a ďalšie.

„Na elektrobicykle máme od zákazníkov veľa pozitívnych ohlasov. Pretože si elektrobicykle sami navrhujeme od geometrie rámu cez technickú špecifikáciu až po dizajn, zabezpečujeme si a kontrolujeme výrobu, tak sme si istí ich prvotriednou kvalitou. Ale od samého začiatku sme sa chceli oprieť aj o názor odborníka. Preto sme oslovili bývalého profesionála Reného Andrleho a sme veľmi radi, že našu ponuku prijal,“ prezrádza Jakub Danačík, komoditný expert na elektrobicykle z Mountfieldu.René Andrle sa niekoľko rokov pohyboval v najvyšších sférach svetovej cyklistiky. Pôsobil v najlepších španielskych profi tímoch ONCE a Liberty Seguros, v jednom tíme sa stretol oi. s legendárnym Albertom Contadorom.

„Keď ma Mountfield prvýkrát oslovil, bol som celkom prekvapený. Ale rozhodovanie nebolo dlhé. Zoznámil som sa s celou šírkou sortimentu elektrobicyklov MTF, všetkou výbavou a otestoval som si ich pri jazde. Potom už nebolo nič jednoduchšie, než si povedať, idem do toho a rád. Keď vidím škálu elektrobicyklov MTF, môže si ho zaobstarať naozaj každý. Páči sa mi, že na elektrobicykli zvládne jazdiť ako babička po dedine, tak partia chlapcov na výlety do hôr. Ja osobne preferujem horský elektrobicykel 29", ale skvelé sú aj mestské elektrobicykle, najmä pre starších ľudí,“ vysvetľuje René Andrle a dodáva: „Elektrobicykle ukazujú nové možnosti. Keď som bol profesionál, trénoval som 4 až 7 hodín. Za tých sedem hodín už niečo najazdíte a niečo vidíte. Lenže keď skončíte s kariérou, zrazu nie je toľko času, a aj s ohľadom na vek ide kondícia dole. Tak s chuťou využijem elektrobicykel.“

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 03:42