Divino
StoryEditor

Premium brands prichádza s limitovanou edíciou NOCCO Blood Orange Del Sol

07.05.2021, 08:40
Autor:
TSTS
Dostupný je už teraz.

Letné príchute NOCCO patria medzi najobľúbenejšie. Všetko sa začalo s NOCCO Tropical, pokračovalo Caribbean, Carnival, Miami a  po úspešnej minuloročnej novinke Limón Del Sol prichádza NOCCO so skvelou správou, ktorá spestrí ich bohatú ponuku na slovenskom trhu.

Už pred začiatkom leta sa môžu všetci NOCCO nadšenci tešiť na limitovanú edíciu - Blood Orange Del Sol, ktorú si isto zamilujú vďaka sviežej chuti krvavých pomarančov. Preneste sa tak na malebné stredomorské pláže, horúce letné večery a podmanivé západy slnka.

„Sme radi, že už štvrtý rok môžeme na slovenský trh priniesť ďalšiu sviežu letnú edíciu NOCCO. Nevieme garantovať, čo nám tohtoročné leto prinesie, ale už teraz vieme, že bude mať príchuť krvavých pomarančov,“ hovorí Lukáš Kendra, Marketing Manager zo spoločnosti Premium Brands.

Vychladené NOCCO Blood Orange Del Sol, ktoré príjemne osvieži a pohladí na duši, si môžete vychutnať od 29. apríla.

„Leto je skvelým obdobím na pobyt vonku a udržiavanie sa vo forme, kedy dobre padne chladné ovocné osvieženie. Sme radi, že môžeme zastrešiť PR komunikáciu aj pre túto letnú novinku z portfólia produktov Premium Brands a osloviť tak čo najširší okruh aktívnych spotrebiteľov,“ dodala Martina Kosturková, Team Leader agentúry DIVINO.

Premium Brands je výhradným distribútorom obľúbených škandinávskych značiek VITAMIN WELL, NOCCO, BAREBELLS, FROOSH, Ayurveda Super Shots pre Slovensko. Zároveň do ich distribučného portfólia patrí aj SAL de IBIZA a slovenská značka POWERLOGY.

01 - Modified: 2022-06-23 06:34:44 - Feat.: - Title: Premium Brands prichádza s osviežujúcimi letnými novinkami 02 - Modified: 2021-09-29 13:42:49 - Feat.: - Title: Premium Brands predstavuje nového člena rodiny Barebells: Salty Peanut s bielou čokoládou 03 - Modified: 2021-06-04 08:16:13 - Feat.: - Title: Premium Brands predstavuje Vitamin Well Recover
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 11:05