ČSOB
StoryEditor

Novým členom predstavenstva ČSOB Leasing je Vladimír Vajgel

04.07.2017, 10:04
Autor:
TSTS
Vo funkcii tak nahradil Pavla Bojanovského, člena predstavenstva a výkonného riaditeľa pre korporátne a centralizované obchody.

Novým členom predstavenstva ČSOB Leasing, a.s. sa stal od júla 2017 Vladimír Vajgel, výkonný riaditeľ pre pobočkovú sieť a podporu obchodu. Vo funkcii tak nahradil Pavla Bojanovského, dlhoročného člena predstavenstva a výkonného riaditeľa pre korporátne a centralizované obchody.

„Po takmer 18 rokoch som sa rozhodol ukončiť svoju profesionálnu kariéru, odísť z ČSOB Leasingu a dať si pauzu. Rád by som teraz upriamil svoju pozornosť na veci, ktoré sú pre mňa v živote dôležité a pri každodennom rozmýšľaní o smerovaní firmy mi na ne nezostával čas,“ uviedol Pavol Bojanovský.

Pavol Bojanovský nastúpil do spoločnosti ČSOB Leasing v roku 1999 ako obchodník pre stroje a zariadenia. Neskôr riadil obchodné miesto Bratislava a dočasne aj celú pobočkovú sieť. Do predstavenstva bol zvolený v roku 2006 a jeho hlavným cieľom bol rozvoj obchodného modelu a získavanie nových obchodných príležitostí. Stál pri rozvoji distribučného kanála pre veľkých korporátnych zákazníkov a založení leasingu nehnuteľností. Prenosom skúseností z belgickej materskej spoločnosti KBC Autolease stál pri rozvoji produktu operatívneho leasingu full - service. Popri tom sa podieľal na rozvoji systémovej spolupráce s importérmi značiek osobných a úžitkových áut a pričinil sa o rozvoj dcérskej firmy ČSOB Leasing poisťovací maklér, kde pôsobil ako konateľ.

Vladimír Vajgel bude na novom poste zodpovedný za všetky obchodné aktivity spoločnosti, vrátane dcérskej spoločnosti ČSOB Leasing poisťovací maklér.

„ČSOB Leasing vnímam ako jednu z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich leasingových spoločností. Dlhodobo budujeme jedinečný model obsluhy zákazníkov a mojim cieľom je využiť synergiu jednotlivých distribučných kanálov a rozvíjať tak dlhodobé partnerstvá s obchodnými partnermi, ktoré sú pre našu firmu charakteristické,“ vysvetlil Vladimír Vajgel.

Vladimír Vajgel sa stal v roku 1992 jedným z prvých zamestnancov prvej lízingovej spoločnosti na slovenskom trhu - B.O.F. Rady zamestnancov ČSOB Leasing posilnil v júli 2008, práve v čase rozbiehajúcej sa finančnej a odbytovej krízy. Okrem prebratia zodpovednosti za bratislavskú pobočku vtedy spoločnosti výrazným spôsobom pomohol riadiť kritickú situáciu predovšetkým v komodite nákladných vozidiel. Po odznení tohto náročného obdobia sa stal v roku 2010 obchodným riaditeľom ČSOB Leasing, zodpovedným za riadenie pobočkovej siete a tiež za rozvoj systémovej spolupráce so značkami v komoditách nákladných vozidiel, strojov a zariadení. Bol kľúčovým členom tímu, ktorý zastrešoval akvizíciu VB Leasing SK a v jeho zodpovednosti bola integrácia obchodných procesov pod hlavičku ČSOB Leasing.

01 - Modified: 2021-04-01 07:10:49 - Feat.: - Title: Transparency International Slovensko má oddnes nového riaditeľa 02 - Modified: 2020-11-10 14:29:46 - Feat.: - Title: Novou súčasťou Popcornu sa stal Adrián Juriga 03 - Modified: 2020-09-03 08:07:57 - Feat.: - Title: Z Medusy odchádza marketingová riaditeľka 04 - Modified: 2020-07-16 11:33:40 - Feat.: - Title: Z agentúry SITA odchádza šéfredaktorka Zuzana Devera 05 - Modified: 2020-07-07 14:40:59 - Feat.: - Title: Zmena vo vydavateľstve NMH. Končí obchodný riaditeľ
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 23:26