Martin Dejdar a Michal Hudák v šou Súboj národov. Foto: JojJoj
StoryEditor

Joj a RTVS promujú rivalov: Súboj národov a Čo ja viem (video)

19.03.2014, 10:54
Televízie pôjdu do priameho súboja s novinkami. Joj spustí svoju novú šou už tento týždeň. Pozrite si upútavky a podrobnosti.

Na Slovensku odštartujú ďalšie šou: Joj a verejnoprávna RTVS už zintenzívňujú promo na svoje novinky.

Televízia Joj spúšťa už v piatok 21. marca Súboj národov. Pôjde v hlavnom čase od 20:30 do 22:15 a konkurovať mu bude Búrlivé víno či verejnoprávny reprízový Silvester 2013. Česká Prima, ktorá sa na projekte podieľa tiež, ho ponúkne v sobotu.

Stanica podporuje novinku sériou upútaviek vo vysielaní: "Keď stoja proti sebe, trasie sa zem. Česko a Slovensko si budú merať sily vo všetkom," hovorí v nich.

Okrem selfproma sa táto téma dostáva aj do médií. Podľa databázy Newton Media sa od začiatku mesiaca doteraz vyskytlo v relevantných slovenských printoch, rádiách, televíziách a weboch celkovo 18 zmienok o Súboji národov. Téme sa venoval napríklad najčítanejší denník Nový Čas aj jeho konkurent Plus jeden deň, týždenníky Eurotelevízia a Slovenka, dvojtýždenníky Star a TV svet a niektoré weby vrátane Topiek. Ako najsilnejšia téma sa zatiaľ ukazujú moderátori - či už Michal Hudák alebo dozvuky Vila Rozborila, o ktorom sa predtým písalo ako o možnom moderátorovi relácie.

O čom je Súboj národov - moderátori, tvorcovia, princíp relácie. Prečítajte si v samostatnej správe.

RTVS má tiež nové upútavky na svoju novinku Čo ja viem: "200 študentov, 3 osobnosti a vy. V neľútostnom súboji, kde pôjde o veľa," hovorí v nich a zároveň prezentuje tím "osobností", ktorý tvoria Katarína Brychtová, Martin Nikodým a Marcel Merčiak.

O novej šou Jednotky padlo od začiatku mesiaca doteraz podľa databázy Newton Media deväť zmienok v médiách: jediným printom bola Eurotelevízia, okrem nej už len weby Mediálne.sk, Medan.sk či Živé.sk, ktorý informoval o interaktívnych prvkoch šou. Relácia však štartuje neskôr - 4. apríla. Obsadí piatkový prime-time o 20:20, pôjde teda v konkurencii Súboja národov na Joj.

O čom je Čo ja viem. Prečítajte si v samostatnej správe.

http://youtu.be/j79xLHbb5kU

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 12:09