Adela Banášová
StoryEditor

Adela Banášová robí reklamu novej šou Čo ja viem na RTVS

05.03.2014, 13:16
Čo ja viem? bude novinkou na Jednotke, kampaň jej robí moderátorka Adela Banášová. Pozrite si video.

Rozhlas a televízia Slovenska dnes spustil kampaň k novinke Jednotky Čo ja viem?. O prvom spote informoval na Facebooku.

RTVS vypustila zatiaľ dve 10-sekundové videá, objavuje sa v nich moderátorka Adela Banášová a spevák Peter Cmorik. Nová zábavná šou vraj pôjde "už čoskoro na Jednotke". V marcových plánoch nefiguruje.

Adela Banášová v minulosti s RTVS spolupracovala: moderovala SuperStar, Bumerang a bola kapitánkou tímu v Milujem Slovensko.

RTVS kúpila licenciu od holandskej spoločnosti Talpa Media; novinka Jednotky vznikle podľa formátu What do I Know?! Distribútor ho prezentuje ako dynamickú kvízovú šou, v ktorej proti sebe súperia tri celebrity v sérii vedomostných testov. Výhrou bude hotovosť, ktorú môžu darovať. Zapojiť sa môžu aj diváci pri televízoroch, a to prostredníctvom špeciálnej aplikácie. Formát lokalizovali okrem Holandska aj v Belgicku a Francúzsku.

RTVS zaplatila za licenciu na formát 79 568,38 eur. Získala práva na program v celkovom objeme 17 hodín, premiéry pôjdu podľa zmluvy v prime-time.

Od Talpy túto sezónu kúpila RTVS aj formát I Love My Country (Milujem Slovensko) a Markíza The Voice (Hlas Česko Slovenska).

Súťažnú entertainment šou chystá aj TV Joj. Jej Súboj národov, vysielaný podľa licencie Test the Nation od Eyeworks, odštartuje 21. marca a bude sa vysielať každý piatok v hlavnom vysielacom čase. Ide o spoločný projekt s českou Primou. Prečítajte si o ňom viac.

http://youtu.be/dieA6WJp4WU

http://youtu.be/qLfwsvUjgGY

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. máj 2024 16:26