StoryEditor

Joj si pripravuje pôdu na nového Farmára (video)

29.07.2015, 13:30
Farmár hľadá ženu sa vráti na obrazovky Joj. Televízia už nasadila prvé upútavky, pozrite si ich.

Joj už upozorňuje divákov na šou Farmár hľadá ženu. Tá sa bude vysielať na jeseň a termín štartu ešte televízia nezverejnila, no už v týchto dňoch spustila kampaň.

Vo vysielaní sa začali objavovať krátke teasre, neskôr má pribudnúť aj klasické dlhšie promo. V prvej fáze stanica komunikuje to, čím bude nový Farmár odlišný. "Romantickejší, zamilovanejší, pikantnejší, zábavnejší, hravejší a skutočnejší," tvrdí v upútavkách aj na webe a avizuje, že v šou bude hľadať lásku "nesmelá Janka, veľkostatkár Marián z Nízkych Tatier, gentleman Anton, osamelý Marián z Lučenca, chovateľ pstruhov Peter z Poľanya dobrodruh Peter z Veľkej Fatry".

Oproti predošlým trom sériám bude štvorka iná. Televízia vymenila tvorcov, režisérom "nového" Farmára bude Jan Bělohlavý, ktorý má skúsenosti s týmto formátom z Česka, kde robil lokálnu verziu pre Primu. Podobne "romanticky" poňala tento formát od FremantleMedia napríklad aj nemecká RTL. "Kontroverzné šou sa na naše obrazovky nevrátia, preto aj Farmár hľadá ženu bude nový a iný. Stavíme na jemnejší "feeling", vďaka ktorému šou dostane uveriteľnejší a skutočnejší nádych. Čiže pôjde o tradičnejšiu zoznamovaciu reláciu," avizovala televízia už v minulosti. Prečítajte si viac o novom Farmárovi.

Farmárska reality šou už má za sebou epizódu "Predstavenie farmárov". Tú si v apríli pozrelo 206 tisíc divákov v 12+, z toho 123 tisíc v reklamne zaujímavej cieľovej skupine 12-54. U mladých od 12 do 54 rokov mal Farmár trhový podiel 16,8 %. Kompletné výsledky sledovanosti.

https://youtu.be/jYj707qVOjw

https://youtu.be/o2EsM_sg3NM

https://youtu.be/98t2TygYpfo

https://youtu.be/Is498e_TU_w

https://youtu.be/uRfW8Jzp4vk

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 19:20