Charlie Sheen v seriáli Kurz sebaovládania (Anger Management)
StoryEditor

Nový seriál Charlieho Sheena Kurz sebaovládania prichádza na Slovensko (aktualizované)

20.08.2014, 15:31
Sitkom Kurz sebaovládania, v ktorom hrá hlavnú úlohu Charlie Sheen, bude vysielať Markíza a v prime-time aj televízia Dajto.

Aktualizácia: Správu sme doplnili o prvú upútavku - Markíza a Dajto spúšťajú kampaň dnes. Pozrite si ju v predpremiére na konci správy.

 

Americký sitkom Kurz sebaovládania (Anger Management), o ktorého predaji na Slovensko informovali Stratégie ako prvé, už má termín slovenskej premiéry. Odštartuje 2. septembra.

Kurz sebaovládania s Charliem Sheenom v hlavnej úlohe sa bude vysielať hneď niekoľkokrát za deň: premiéru bude mať cez pracovné dni o 15:05 na TV Markíza, ďalšiu reprízu dostane v ten istý deň v noci okolo 23:30. Divácky najzaujímavejší čas mu však vyhradí kanál Dajto: od pondelka do piatka o 19:15.

Na Dajto aj Markíze bude seriál spárovaný so žánrovo podobným titulom Dva a pol chlapa (Two and a Half Men), vo všetkých troch oknách budú v štruktúre vedľa seba - napríklad na Dajto najskôr o 19:15 Kurz sebaovládania a potom o 19:45 Dva a pol chlapa. Charlie Sheen pôvodne účinkoval práve v Dva a pol chlapa, potom ho v hlavnej role nahradil Ashton Kutcher.

Kurz sebaovládania (Anger Management) si objednala americká káblová stanica FX. Premiéru mal v čase, keď sa okolo hlavného predstaviteľa Sheena točila mediálna pozornosť po jeho kontroverznom skončení spolupráce na Dva a pol chlapa.

Nový sitkom odštartoval v zámorí dobre, v roku 2012 mal podľa Nielsen Research priemerne 4,5 miliónov divákov celkovo a 2,5 miliónov v cieľovej skupine 18-49. A aj keď druhá séria ratingovo klesla, je isté, že Anger Management bude mať minimálne sto epizód.

Televízia Markíza a Dajto chystajú zatiaľ prvých päťdesiat častí. Kurz sebaovládania kúpili od spoločnosti Lionsgate International. Seriál sa dostal aj do Nemecka, Kanady, Poľska, Veľkej Británie a na ďalšie trhy.

Všetko dôležité o novom seriáli Charlieho Sheena:

Charlie Sheen hrá v Kurze sebaovládania bývalého baseballového hráča, z ktorého sa stane terapeaut špecializujúci sa na ovládanie hnevu. Má úspešnú súkromnú prax, niekoľko šialených pacientov, rebelujúce exmanželku, zmätenú dcéru, atraktívnu rivalku-lekárku... a hnev, ktorý mu stále robí život ťažším.

O čom je Kurz sebaovládania (Anger Management)

Charlie Sheen sa predstaví v podobnej úlohe ako Jack Nicholson v roku 2003 v rovnomennom filme Kurz sebaovládania (Anger Management). Hrá bývalého baseballového hráča, z ktorého sa stane terapeaut špecializujúci sa na ovládanie hnevu. Má úspešnú súkromnú prax, niekoľko šialených pacientov, rebelujúce exmanželku, zmätenú dcéru, atraktívnu rivalku-lekárku... a samozrejme hnev, ktorý mu stále robí život ťažším.

Vysielanie na Slovensku: od 2. septembra, Markíza pondelok až piatok o 15:05 a 23:30, Dajto pondelok až piatok o 19:15

Herci: Charlie Sheen, Martin Sheen, Michael Arden, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Brian Austin Green, Barry Corbin, Daniela Bobadilla, Derek Richardson

Krajina pôvodu: USA, 2012 - doteraz

Medzinárodný distribútor: Lionsgate International

Prvá slovenská upútavka na Kurz sebaovládania:

http://youtu.be/FGa6jSmuUkc

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 12:29