Charlie Sheen v seriáli Anger Management
StoryEditor

Markíza získala najnovší seriál s Charliem Sheenom

18.12.2013, 07:00
Markíza má seriál Anger Management. Môže fungovať v programových oknách, kde sa predtým darilo Dva a pol chlapa.

Markíza získala nový seriál Anger Management, v ktorom hrá hlavnú úlohu Charlie Sheen. Informáciu Stratégiám potvrdila.

Charlie Sheen bol v minulosti tvárou sitkomu Dva a pol chlapa (Two and a Half Men), ktorý sa na americkej CBS vysiela už od roku 2003. Na Slovensku ho od Warner Bros. International Television Distribution kúpila práve skupina Markíza a vysiela na hlavnom kanáli a najnovšie i stanici Dajto. Tam dostal priestor v hlavnom vysielacom čase o 19:50 a dosahuje nadpriemerné trhové podiely okolo 4 % v 12-54.

Charlie Sheen bol v Dva a pol chlapa osem sérií a jeho ďalším projektom je práve Anger Management. Ide o klasický sitkom, ktorý sa v USA vyrába pre stanicu FX. Stal sa najsledovanejším káblovým komediálnym seriálom roka 2012 s priemerne 4,5 miliónmi divákov celkovo a 2,5 miliónmi v cieľovej skupine 18-49. A aj keď druhá séria ratingovo klesla, je isté, že Anger Management bude mať minimálne sto epizód.

Stratégie seriál odporúčali kúpiť: má univerzálne uplatnenie či už v kábli alebo na hlavných staniciach v slotoch, kde predtým fungoval Dva a pol chlapa. Prečítajte si TV rady Stratégií: Charlie Sheen má ďalší seriál. Kúpte ho.

Seriál predáva spoločnosť Lionsgate International. Dostala sa do Nemecka, Kanady, Poľska, Veľkej Británie a na ďalšie trhy.

Charlie Sheen sa v Anger Management predstaví v podobnej úlohe ako Jack Nicholson v roku 2003 v rovnomennom filme Kurz sebaovládania (Anger Management). Hrá bývalého baseballového hráča, z ktorého sa stane terapeaut špecializujúci sa na ovládanie hnevu. Má úspešnú súkromnú prax, niekoľko šialených pacientov, rebelujúce exmanželku, zmätenú dcéru, atraktívnu rivalku-lekárku... a hnev, ktorý mu stále robí život ťažším. Viac informácií o seriáli.

http://youtu.be/wbOHhDyjuQ4

http://youtu.be/IKuJuLPPgdI

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 11:54