archív
StoryEditor

Digitálny týždeň: Aktualizujte si rúru a získate mód na vyprážanie horúcim vzduchom!

13.01.2022, 12:30
A tiež: Twitter od Trumpa a ADMA s novým prezidentom

Technológie pre 2022
Ako sa stalo zvykom, youtuber Marques Browniee dal dokopy zoznam technológii, na ktoré sa môžeme tešiť v roku 2022! Samozrejme, sú to predikcie a nič z toho nie je potvrdené, ale Marques má neuveriteľný prehľad, takže nemusí byť práve vedľa...

Twitter od Trumpa
Vyzerá to, že odstránenie konta bývalého amerického prezidenta Donald Trumpa z Twitteru bolo skutočným spínačom pre celý rad ďalších akcii – preto sa vo februári môžeme „tešiť“ na jeho vlastnú alternatívnu sociálnu sieť s názvom Truth Social. Jej aplikáciu si viete pozrieť v App Store, podľa ukážok ide o takmer dokonalú kópiu Twitteru.

Aktualizujte si rúru
Zoznam smart zariadení rastie každým dňom a kým napríklad na softvérové aktualizácie od TESLA sme si už pomerne zvykli, získať cez Wi-Fi nový spôsob úpravy jedla na smart rúre je niečo... chrumkavo nečakané? Dokonca po prepojení s aplikáciou Yummly viete rúru nastaviť podľa konkrétneho receptu. Ak sme vás však až príliš navnadili, tak zariadenia Whirlpool Smart sú dostupné prevažne v USA a na európske pomery zaberú podstatnú časť kuchyne.

Google nechce vyhľadávač od Apple
O tom, že Apple roky inkasoval od Google miliardy dolárov za to, že bude dominantným vyhľadávačom v ich zariadeniach, vieme už pomerne dlho. No podľa posledných informácii sa zdá, že Google platil Apple aj za to, aby nevyvíjal vlastný vyhľadávač – tentokrát sa v žalobe hovorí o sume 50 miliárd dolárov (!), ako tiež podieloch na zisku z vyhľadávania. Uf...

ADMA: nový prezident
Novým prezidentom ADMA sa stal Rasťo Bahurinský, CEO agentúry THIS IS LOCCO. Hlasovanie o novom prezidentovi prebehlo na decembrovom valnom zhromaždení asociácie po tom, ako zo svojej funkcie po skončení volebného obdobia 2019 – 2021 odstúpil Peter Šurín.

menuLevel = 2, menuRoute = news/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 08:36