archív
StoryEditor

Personálne zmeny v mediálnej agentúre OMD

30.07.2020, 16:04
Autor:
(pš)(pš)
Peter Seyfert odchádza. Agentúru bude od septembra viesť Jozef Keresteš

V mediálnej agentúre OMD dochádza k personálnej zmene na najvyššej pozícii. Peter Seyfert (na obrázku) odchádza z pozície šéfa agentúry už koncom júla. Vedenie agentúry dočasne, počas augusta, preberie Marcela Kršková Podoláková, ktorá je šéfkou Omnicom Media Group na Slovensku, kam patrí aj OMD.

Od septembra sa novým výkonným riaditeľom OMD stane Jozef Keresteš.

"Teším sa, že Jozef prijal novú príležitosť v OMD a prajem mu veľa inšpirácie pri ďalšom napĺňaní hodnôt a cieľov OMD, skvelý tím, zákazníkov, partnerov a spolu s nimi veľa spoločných úspechov," hovorí Marcela Kršková Podoláková.

Jozef Keresteš prichádza z interného prostredia, v OMD pracuje na pozícii riaditeľa accountskej skupiny. Do vedenia OMD si Jozef prinesie výborné znalosti mediálneho trhu, 13-ročné skúsenosti spolupráce s úspešnými slovenskými a nadnárodnými klientmi OMD – medzi nimi Renault, McDonald´s, Rajo, Skylink, NAY Elektrodom, UPC, Pokerstars, Storck, Tesco, ako aj  strategické myslenie, odhodlanie a prívetivú priateľskú povahu, píše sa v správe o zmene v čele agentúry.

Peter Seyfert viedol agentúru OMD od roku 2013. Podobne ako Jozef Keresteš, aj Peter Seyfert priešiel do vedenia agentúry z interného prostredia. V OMD začínal v roku 2003 na pozícii špecialistu pre analýzy a výskum. Od roku 2005 pôsobil na oddelení servisu klientom ako media planner, account manažér a od roku 2010 pracoval na pozícii riaditeľa servisu klientom. Od roku 2013 bol výkonným riaditeľom slovenskej pobočky OMD.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 07:48