StoryEditor

Barbora Poláková rozdáva darčeky. V predaji je jej nová kolekcia merchandise

20.12.2018, 15:35
Autor:
(red)(red)
Česká speváčka a herečka prináša na záver roka pokračovanie úspešnej kolekcie svojho tohtoročného merchandisingu.

Laureátka troch Cien Anděl Barbora Poláková nelení ani v posledných dňoch končiaceho sa roka. Po letnej kolekcii designového merchandise inšpirovanej albumom ZE.MĚ prichádza so zimnou kolekciou. Pracovala na nej opäť so stylistkou Terezou Kytkovou a so sestrou Sašou.

„Mám veľkú radosť zo šiat a z vesty s odopínacími rukávmi. Všetko je to limitovaná edícia. Každý tak môže mať istotu, že to isté oblečenie nebude nosiť každý druhý ako pri klasickej konfekcii veľkých firiem. Špeciálna je pre mňa tiež limitovaná séria 100 mikín, ktoré sama nažehľujem. Potom sa s tou mikinou odfotím a dám k tomu fotku ako darček a zároveň dôkaz, že som to naozaj robila ja," hovorí Poláková k novej kolekcii.

Barbora Poláková, foto

​Tá, rovnako ako kolekcia letná, vznikala kompletne v ČR a za pár dní od jej uvedenia už je niekoľko modelov vypredaných. „Snažíme sa vyjsť v ústrety a došívať napríklad šaty alebo vesty," dodáva populárna speváčka a herečka, ktorá aktuálnu kolekciu navyše doplnila o detské modely a v neposlednom rade o limitovanú edíciu gramofónu Pro-Ject, ktorý má podľa magazínu HiFi Choice "zvuk na vrchole svojej triedy“.

barborapolakova.com

​Vzhľadom na veľký ohlas, ktorý štýlový merchandise vzbudil, je možné, že sa v budúcom roku môžeme tešiť na novú letnú kolekciu. „Zatiaľ sme o tom nehovorili. Ale baví ma to a je skvelé robiť stále niečo nové. Je to záruka jedinečnosti jednotlivých kúskov," vysvetľuje Barbora.

Barbora Poláková, foto

Barbora Poláková, foto

​Okrem módy ale nezabúda ani na koncerty – už totiž oznámila termíny koncertného turné na jeseň 2019, ktorého vrcholom bude jesenný koncert v pražskom Fóre Karlín. ​„Už teraz mi lietajú hlavou nápady, čo všetko by sa tam dalo vymyslieť. Tým, že mám dlhoročné skúsenosti v divadle, napadá mi, ako to vizuálne, respektíve scénograficky poňať," hovorí umelkyňa.

​Rodáčka z Kolína sa stála známou účinkovaním v divadelnej hre Blonďatá bestie, v ktorej stvárnila českú političku Kristýnu Kočí. V roku 2002 sa s Davidom Kollerom autorsky a interpretačne podieľala na protestsongu Sami (jsme v prdeli)zloženom pre politický kabaret Blonďatá bestie II: Blonďatá bestie vrací úder, ktorý reflektuje české politické korupčné kauzy.

V novembri 2015 vydala svoj prvý album Barbora Poláková. Za singel Nafrněná získala v tom istom roku na Anděloch cenu za Skladbu roka a zároveň ju Akadémia českej populárnej hudby ocenila ako Objav roka. na jar tohto roka vydala druhý album ZE.MĚ.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 03:18