archív
StoryEditor

Orange si vybral novú agentúru. Kreatívu zveruje Elite Solutions

06.11.2020, 14:43
Autor:
(pš)(pš)
S agentúrou Wiktor Leo Burnett sa lúči po viac ako dvadsiatich rokoch.

Po tom ako spoločnosť Orange Slovensko oznámila meno svojej novej mediálnej a PR agentúry, informovala aj o zmene kreatívnej agentúry. Po viac ako dvadsiatich rokoch sa lúči s agentúrou Wiktor Leo Burnett. O kreatívu sa po novom postará Elite Solutions.

Do kreatívneho tendra prijali pozvanie viaceré špičkové agentúry a pri jeho vyhodnocovaní sme cítili veľkú hrdosť, že slovenský trh ponúka takúto vysokú úroveň kvality v oblasti komunikácie. Za to koľko energie a času agentúry vložili do naozaj výnimočných návrhov im patrí veľká vďaka," hovorí na margo tendra na kreatívnu agentúru Martin Hromkovič, riaditeľ B2C marketingu a značky, Orange Slovensko.

Víťazom tendra sa stala agentúra Elite Solutions, ktorá bude zastrešovať ATL a BTL komunikáciu značky Orange.

"Elite Solutions nás presvedčili najmä strategickým aj kreatívnym pohľadom. V pomerne krátkom čase si dokázali veľmi dôsledne naštudovať našu značku, výstižne uchopili stratégiu a priniesli veľmi originálne riešenia. Veríme, že ľudský rozmer, ktorý do toho celého vložili, posunie našu značku vpred," teší sa na novú spoluprácu Hromkovič.

"Výberové konania prinášajú množstvo emócií, hlavne keď sa na ich konci lúčite s agentúrou, s ktorou ste tak blízko a tak dlho spolupracovali. Preto by sme sa špeciálne chceli poďakovať našej dlhoročnej agentúre Wiktor Leo Burnett a celému tímu, ktorý nás na našej ceste sprevádzal. Želáme im, aby sa im naďalej darilo žiariť v reklamnom svete minimálne tak ako doteraz,“ ďakuje Hromkovič agentúre Wiktor Leo Burnett.

"Značke Orange budeme držať palce naďalej, bez ohľadu na to, s akou agentúrou bude spolupracovať," hovorí za Wiktor Leo Burnett jej Managing DIrector Peter Kontra.

Novou kreatívnou agentúrou pre Orange Slovensko sa od nového roka stáva Elite Solutions. Client Services Directorom agentúry je Marián Hlinka (na obr. vľavo). Hlinka si uvedomuje, že výhra v tendri je pre agentúru záväzkom: "Spracovať tak rozsiahle zadanie bolo náročné a už len pozvánka do tohto tendra bola pre nás ocenením za doterajšie výsledky. Do našej spolupráce chceme ísť presne tak, ako to v Elite robíme vždy - s pokorou, entuziazmom a ľudským prístupom. Rovnako ako v tendri, aj pri reálnej práci sa budeme snažiť vydať to najlepšie, čo v nás je. Na spoluprácu, projekty aj na celý Orange tím, ktorý bol počas tendra nesmierne priateľský a profesionálny, sa už veľmi tešíme,” povedal na margo novej spolupráce.

Creative a Strategy Directorom v Elite Solutions je Peter Šurín (na obr. vpravo), ktorý opisuje prvé pocity po vyhratom tendri takto: "Od prvého osobného briefu sme až po poslednú prezentáciu cítili funkčnú chémiu. Od rovnakého momentu sme sa s celým Elite tímom odhodlali, že pre Orange chceme a budeme pracovať. Uľahčilo nám to pochopenie potrieb značky, nastavenie stratégie a kreatívnych konceptov. Práca na tendri bola následne jednoduchšia a príjemnejšia. Už sa tešíme na prvé výstupy, aj keď sa z môjho pohľadu budem viac tešiť z dlhodobo udržateľnej spolupráce a pravidelne dobrých výsledkov.”

Spolupráca Orange Slovensko a Elite Solutions sa začne od nového roka.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 02:50