StoryEditor

Magazín GQ napodobňuje chybnú titulku Vanity Fair

21.05.2018, 11:05
Autor:
pzpz
Za chybu sa ospravedlnil.

Nie je to dávno, čo magazín Vanity Fair spravil grafický prešľap na titulke. Americký mesačník každoročne venuje jedno zo svojich vydaní filmovým hviezdam z Hollywoodu a tu sa stala chyba.

Redakcia si nevšimla pár grafických chýb a Reese Witherspoon obdržala od grafika tri nohy a dokonca nie je jasné, na čom sedí. Oprah Winfrey namiesto jednej nohy navyše, dostala naviac jednu ruku. A ​speváčke a herečke Zendaya na fotografií jednu nohu zobrali.

Vanity Fair

Magazín GQ si na titulku „Comedy Issue“ prizval pózovať tri hviezdy amerických komédií. Obálka je mierne upravená a herečky obdržali končatiny naviac.

GQ

​Zámerom nie je vysmiať nepodarenú titulku Vanity Fair, ale upozorniť na to, že sa chyby niekedy stávajú. Nejde ani o konkurenčný boj, oba magazíny spadajú pod jedno vydavateľstvo.

 „GQ by sa chcelo ospravedlniť Kate McKinnonovej, Issa Raeovej a Sarah Silvermanovej za mimoriadne chyby pri vytváraní obálky pre našu komediálnu tému. Ľutujeme, že výsledok porušil prísne normy GQ pre edičné štandardy, a tiež zákony prírody,“ ospravedlnil sa magazín na svojom webe.

01 - Modified: 2018-01-29 07:58:24 - Feat.: 0 - Title: Vanity Fair o kontroverznej titulke: „Za ruku navyše sa ospravedlňujeme"
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 04:54